Παπαχριστόπουλος: Θετική η συμφωνία στο Σκοπιανό - Έχω το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου
«Νομίζω θα καταγραφεί στα θετικά του σημερινού Πρωθυπουργού»
«Δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτές τις στιγμές το προσωπικό πρόβλημα οποιουδήποτε βουλευτή. Νομίζω είναι έντιμη η στάση των ΑΝΕΛ, δεν άλλαξαν κάτι, εγώ έχω διαφορές σαν άτομο» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Μιλώντας στον realfm 97,8 ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε επίσης ότι «η συμφωνία αυτή είναι πάνω από κομματικές γραμμές, είναι μια ιστορική στιγμή, θετική για τη χώρα και πιστεύω ότι η Ιστορία θα την καταγράψει θετικά. Είναι ένα θέμα που έπρεπε να λυθεί».
«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα. Το προσωπικό μου είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Είναι εθνικό μείζον θέμα. Είναι για τις επόμενες γενιές αυτή η ιστορική στιγμή και νομίζω θα καταγραφεί στα θετικά του σημερινού Πρωθυπουργού» συμπλήρωσε.
«Οι ΑΝΕΛ έχουν αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια, εγώ έχω την άποψη ότι η πολιτική δεν είναι στατικό πράγμα, διαφοροποιείται. Δεν κρύβομαι, βγαίνω και λέω τη γνώμη μου. Οι ΑΝΕΛ είναι συνεπείς σε αυτό», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
«Το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα. Πάω και σπίτι μου αν τύχει, δεν αφορά κανέναν αυτό. Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου σε ένα μείζον εθνικό θέμα δεν θα μου το στερήσει κανείς. Η χθεσινή η επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά του. Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης και επιμένει σε μια γραμμή. Δεν έβαλε θέμα δεδηλωμένης ο Πάνος Καμμένος», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.