- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η απάντηση της ΝΔ στον Νίκο Τόσκα: «Μελανή σελίδα» η θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Ο υπουργός «αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί την έξαρση της εγκληματικότητας»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για εσκεμμένη διόγκωση των προβλημάτων εγκληματικότητας και παραβατικότητας και η Νέα Δημοκρατία απαντά χαρακτηρίζοντας «αμετανόητο» και ότι η θητεία στο υπουργείο θα καταγραφεί ως «μελανή σελίδα».
Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα εγγυηθεί την ασφάλεια, το νόμο και την τάξη παντού και για όλους και αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του δεσμεύονται να το κάνουν πράξη
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρει: «Ο κ. Τόσκας -και με τη σημερινή του συνέντευξη- αποδεικνύει ότι παραμένει αμετανόητος:
- Αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί την έξαρση της εγκληματικότητας με την οποία έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση οι πολίτες.
- ρνείται -με αστείες προφάσεις- να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε όσους δημοσίως -είτε μέσω Διαδικτύου είτε με αφίσες- απειλούν πολίτες, πολιτικούς αλλά και όργανα της Δικαιοσύνης.
- Δίνει, εκ νέου, συγχωροχάρτι στους Ρουβίκωνες και στους αναρχικούς μπαχαλάκηδες με τις αναφορές του σε “νηπιακές” ιδεολογικές απόψεις.
- Παραπλανά υποστηρίζοντας ότι οι ομάδες των περιθωριακών που καταστρέφουν και απειλούν δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμη και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αναφέρεται στα “δικά τους παιδιά”.
- Δεν λέει κουβέντα για τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου, που διευκολύνει την απελευθέρωση κακοποιών και ανακυκλώνει το έγκλημα.
- Δεν αναφέρεται ούτε μια φορά στο αίσχος των Εξαρχείων, όπου συνεχίζεται καθημερινώς το πάρτι των μολότοφ, όπως έγινε και το περασμένο τριήμερο, χωρίς η αστυνομία να μπορεί να αντιδράσει γιατί της κρατά δεμένα τα χέρια η πολιτική ηγεσία.
- Αποφεύγει να θίξει το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου και της ανομίας που επανήλθε με το νόμο Γαβρόγλου και αφήνει ελεύθερο το πεδίο στους πάσης φύσεως τραμπούκους να αλωνίζουν στα Α.Ε.Ι. τρομοκρατώντας διδακτικό προσωπικό και φοιτητές.
- Κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για ρητορική μίσους -της οποίας η προσήλωση της ενάντια σε κάθε μορφή βίας δεν αμφισβητείται από κανέναν- ενώ οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συστηματικά υποδαύλισαν τη βία για να ανέλθουν στην εξουσία.
- Συγκαλύπτει και πάλι τις ευθύνες του για την πρωτοφανή έλλειψη προετοιμασίας για την περυσινή αντιπυρική περίοδο, όπου τα μισθωμένα ελικόπτερα έφθασαν τον...Αύγουστο, μεταθέτοντας τις ευθύνες του στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν κατηγόρησε τους πυροσβέστες.
Ό,τι και να υποστηρίξει πλέον ο κ. Τόσκας, όσο και να καταφύγει στη δεκαετία του 1960 για να βρει επιχειρήματα, τα έργα του μιλούν από μόνα τους. Η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματά της: Η θητεία του στο Υπουργείο θα καταγραφεί ως μελανή σελίδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια Κυβέρνηση που θα εγγυηθεί την ασφάλεια, το νόμο και την τάξη παντού και για όλους. Και αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύονται να το κάνουν πράξη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.