- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κέρκυρα
Θα δώσει το «παρών» στις εργασίες του Συνεδρίου «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης»
Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί την Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21 Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική), τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.
Ακολούθως, θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Κέρκυρας.
Το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα χαιρετίσει επίσης την ημερίδα - συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ στο νησί, με τίτλο «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».
Η ημερίδα - συνέδριο της ΝΔ, στην Κέρκυρα, που «κλείνει» τον κύκλο των ημερίδων που έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, έχει ως στόχο, μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιστημονικούς φορείς των νησιών, τη διαμόρφωση της πρότασης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τα Ιόνια νησιά.
Κατά την αυριανή ημερίδα - συνέδριο στην Κέρκυρα, έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που άπτονται του τουρισμού, του πολιτισμού, των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και των απορριμμάτων.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στο Κανόνι και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, οπότε και θα απευθυνθεί χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα συμπεράσματα των εργασιών της ημερίδας- συνεδρίου «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες νήσους, θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον βουλευτή Επικρατείας- υπεύθυνο τομέα Υγείας και Ιονίων Νήσων της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Επίσκεψη και στο υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος - «Μάθημα για τους ζωντανούς»
«Πρωτοφανής η πολιτική απάτη του κ. Τσίπρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.