- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μητσοτάκης στα στελέχη της Θεσσαλονίκης: Να είστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση
«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας»
Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι, όπως είπε, «η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν».
«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα χρειαστεί όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο. Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από τον διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει», είπε ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή μελών και στελεχών της Ν.Δ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου «THE MET» και συνέχισε: «Η δικιά μας παράταξη έχει μια άλλη παρακαταθήκη. Έχει την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του εθνάρχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει την παρακαταθήκη της αλήθειας απέναντι στον λαϊκισμό, της συγκεκριμένης πολιτικής απέναντι στις ανεδαφικές υποσχέσεις, είναι η παρακαταθήκη της ενότητας απέναντι στον διχασμό».
Για τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ν.Δ τόνισε ότι «είναι συνδεδεμένη με το πιο ουτοπικό και ψεύτικο πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε ποτέ από πολιτικό αρχηγό» και σημείωσε: «Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, θα υποσχεθούμε πράγματα που μπορούν να γίνουν και θα εμπνεύσουμε τον ελληνικό λαό με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».
Παρατήρησε ότι η χώρα χρειάζεται την αυτοπεποίθηση, σήμερα παρά ποτέ, επειδή αντιμετωπίζει και εθνικές προκλήσεις. «Τη χρειαζόμαστε για να είμαστε στιβαροί και να αντιμετωπίζουμε τα εθνικά θέματα με αξιοπρέπεια αλλά και με αυτοπεποίθηση, για να μην επιβουλεύεται κανείς τα εθνικά μας δίκαια», επισήμανε.
Απευθυνόμενος στα μέλη και στελέχη, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και σημείωσε: «Χαίρομαι γιατί σήμερα βλέπω εδώ όλη τη Νέα Δημοκρατία παρούσα, ενωμένη και αποφασισμένη σε ένα κοινό στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξη μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό».
Παράλληλα τους κάλεσε να πάρουν μαζικά μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και τόνισε πως ήδη γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν στα μητρώα παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη για να ψηφίσουν.
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε ανάμεσα στα μέλη και στελέχη της Ν.Δ. αντάλλαξε χειραψίες και κουβέντιασε μαζί τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Στο τραπέζι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολιτικών και οικονομικών προκλήσεων
Πλειοψηφία υπέρ συνεργασιών, αποκλεισμού ΝΔ και προκριματικών – Τι δείχνει η Opinion Poll για το Dnews
Στο 13,4% το μισθολογικό χάσμα το 2022 και το 2024, στο 13,6% το 2023 – Πρωτιά στην Ενημέρωση και Επικοινωνία
Το νέο αεροδρόμιο Καστελίου θα υποδέχεται υπερδιπλάσιες πτήσεις – Υπεγράφη η σύμβαση αεροναυτιλίας
Ενιαίο μήνυμα μνήμης και κυριαρχίας για τα Ίμια – «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο»
Γιατί η εξήγηση περί τρολαρίσματος είναι πιο πειστική
Ο υπουργός Άμυνας για Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Σαχέλ στην παρουσίαση βιβλίου στο Σαρόγλειο Μέγαρο
«Αν δω ότι μπορώ να βοηθήσω σε συγκλίσεις για την πατρίδα μου θα το κάνω» είπε ο πρώην υπουργός
«Γνωρίζω ένα πρώιμο κομμάτι της ιστορίας αρκετά καλά» ανέφερε ο υπουργός
ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικά και Λιβύη στο επίκεντρο της ελληνικής διπλωματίας στη Νέα Υόρκη
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Συντονιστής ο Γιώργος Σιακαντάρης
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.