- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρανάκης για Τζανακόπουλο και Μαρινάκη: Ας πάνε στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτές οι διαφορές
«Όλο αυτό είναι για δημιουργία εντυπώσεων»
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα περί καθαρής εξόδου, αλλά και για το ενδεχόμενο εκλογών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.
Για τη κόντρα Μαρινάκη-Τζανακόπουλου είπε:
Η «πολεμική» αυτή κατάσταση μεταξύ του κ. Μαρινάκη, του κ. Τσίπρα και του κ. Τζανακόπουλου, είναι δικό τους θέμα. Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς, όμως παρατηρούμε μια πολύ έντονη προσπάθεια από μεριάς κυβέρνησης και μεριάς Μαξίμου να ταυτίσουν τον κ. Μαρινάκη με τον κ. Μητσοτάκη. Φτάσανε σε σημείο να εκδώσουν ένα non-paper, το οποίο λέει ότι είναι κουμπάροι, κάτι το οποίο είναι ψευδές. Είναι κουμπάρος με την κ. Μπακογιάννη, όχι με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην λέγονται γιατί είναι ψευδή.
Ενόψει της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Μαρινάκης πήγε στο Μαξίμου. Γιατί εκπλήσσεται και αναρωτιέται ο κ. Τζανακόπουλος γιατί τον πήρε τηλέφωνο; Πολύ πιθανόν να έδωσε εκείνη την ημέρα το τηλέφωνό του στον επιχειρηματία, μια που τότε ήταν διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού άρα εκείνος κανόνισε την συνάντηση. Υπάρχει μια αλλαγή στάσης του Μαξίμου σε αυτόν τον επιχειρηματία. Είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν.
Ας πάνε στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτές οι διαφορές. Αν ο κ. Τζανακόπουλος νιώθει ότι εκβιάζεται ή ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη απειλή, την οποία δέχεται από κάποιο επιχειρηματία, να πάει στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτά. Να πάει στην δικαιοσύνη και να πει συγκεκριμένα από ποιον απειλείται, με ποιο αντικείμενο και για ποιον λόγο.
Πώς δεν έχει επαφή αφού έχει επανειλημμένα συναντηθεί και ως διευθυντής του γραφείου πρωθυπουργού προηγουμένως και πλέον τώρα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος; Πώς είναι δυνατόν να θεωρεί ότι δεν έχουν σχέσεις αφού έχουν συναντηθεί πάρα πολλές φορές; Δεν το έχει αρνηθεί το Μαξίμου αυτό.
Όλο αυτό είναι για δημιουργία εντυπώσεων. Σχέσεις συναλλαγής με επιχειρηματίες έχει η δική τους κυβέρνηση, όχι το δικό μας κόμμα.
Για τα περί καθαρής εξόδου:
Τον διαψεύδει (τον κ. Τσίπρα) ο κ. Τσακαλώτος. Πρέπει να μας πει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας τί εννοεί «καθαρή έξοδο». Μήπως δεν θα υπάρχει επιτήρηση μετά την έξοδο; Θα υπάρχει. Μήπως δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα; Θα υπάρχουν. Θα έχουμε μείωση του εισοδήματος γιατί έχουν ψηφίσει μέτρα, που δεσμεύουν την χώρα μέχρι το 2022 και μειώνουν συντάξεις και περικόπτουν το αφορολόγητο. Έτσι είναι η καθαρή έξοδος;
Δεν ξέρω τί έχει στο μυαλό του ο κ. Τσίπρας.
Για το ενδεχόμενο εκλογών:
Αν δει ότι η επικοινωνιακή φιέστα που θα στήσει για την δήθεν «καθαρή έξοδο», αρχίζει και του «βγαίνει» και επικοινωνιακά, ενδεχομένως ίσως να θέλει να «αποδράσει» τον Οκτώβριο πριν κατατεθεί ο προϋπολογισμός του 2019, ο οποίος θα εμπεριέχει τα μέτρα που έχει ψηφίσει για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό.
Δεν έχει καμία αξιοπιστία ο κ. Τσίπρας σε αυτά που έχει υποσχεθεί. Ξέρουμε ότι θα φύγει η κυβέρνηση λέγοντας ψέματα. Έτσι ανέβηκε, έτσι θα πέσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι έχουν έκπτωση έως 50%, για ποιους ιδιοκτήτες ο φόρος είναι μηδενικός
Συμμετοχή άνω των 150.000 πολιτών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία ανάδειξης συνέδρων
«Θα μάθετε να σέβεστε τους θεσμούς», διαμηνύει ο υπουργός Υγείας
Έντονο ενδιαφέρον και αυξημένη συμμετοχή - Έως τις 19:00 ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Οι παρεμβάσεις στην αγορά και η συζήτηση για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
Η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε για πρώτη φορά στο αν απογοητεύτηκε που δεν προτάθηκε ξανά για το αξίωμα
Η κυβέρνηση εφαρμόζει μόνιμες φοροελαφρύνσεις για ιδιοκτήτες, μισθωτούς, οικογένειες και επαγγελματίες
Πόλεις-εργαστήρια της εθνικιστικής δεξιάς, ισλαμιστές υποψήφιοι και ο βαθύς ύπνος της γαλλικής κοινωνίας
Θα επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής ευθύνης ή θα παρασυρθεί από τον πειρασμό της εύκολης αντιπολίτευσης;
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Αναμένω τη δημόσια απολογία του μέσου και την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος» - Η ανάρτηση της κόρης του πρωθυπουργού
«Έπεσα από τα 108 στα 56 κιλά, χωρίς φάρμακα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο»
Μια ύστατη ευκαιρία να σταλεί ένα σαφές πολιτικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία
Ξεκίνησε το Διεθνές Συνέδριο Πολιτιστικής Συνταγογράφησης στην Αθήνα
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και την 110 Πτέρυγα Μάχης
Εθνοπατριωτικό λεξιλόγιο, περιστέρια της ειρήνης, καταγγελία των γερακιών του Τελ Αβίβ — ποτέ της Τεχεράνης
Τέλος στην εκκρεμότητα δεκαετιών βάζει νέα ρύθμιση της Σοφίας Ζαχαράκη - Ποιους αφορά η διαδικασία
Ο οίκος επιβεβαιώνει το αξιόχρεο αναγνωρίζοντας μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη και συνεχή αποκλιμάκωση του χρέους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.