- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απάντηση-πρόκληση Ερντογάν για Μπουμπουλίνα: Έκανε στρατηγό τον Βεζίρη του Καραγκιόζη!
Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Προκόπης Παυλόπουλος: «Μας κλέβει τις ιδέες»!
Νέα νέα φάση έντασης περνούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, ύστερα από την νέα πρόκληση του Ταγίπ Ερντογάν να απονείμει στην γνωστή φιγούρα του Καραγκιόζη, τον Βεζίρη, τον βαθμό του Στρατηγού. Μια κίνηση που ερμηνεύεται από πολλούς αναλυτές των ελληνοτουρκικών σχέσεων ως απάντηση στην απόφαση του Πάνου Καμμένου να απονείμει στην Μπουμπουλίνα τον βαθμό του υποναυάρχου.
Ο τούρκος Πρόεδρος μάλιστα, κατά την ομιλία του στην τελετή αναγόρευσης του Βεζίρη σε στρατηγό, τόνισε ότι «η συγκεκριμένη φιγούρα του θεάτρου σκιών διακρίθηκε για τον χαρακτήρα της και την επιβλητικότητά της σε ένα εχθρικό περιβάλλον γεμάτο Έλληνες, δείχνοντάς τους ποιος είναι το αφεντικό». Δεν παρέλειψε δε να προσθέσει ότι ήταν εκείνος που προέτρεψε τον Καραγκιόζη να πάει στο Φεγγάρι για να φέρει πίσω την Βεζιροπούλα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την δημιουργία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.
Από ελληνικής πλευράς άμεση ήταν η αντίδραση εκ μέρους του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος με μια σκληρή ανακοίνωση κατηγορεί τον Ταγίπ Ερντογάν ότι κλέβει τις ιδέες της ελληνικής προ-προεκλογικής περιόδου για να τις χρησιμοποιήσει στην δική του προεκλογική εκστρατεία.
Για το θέμα αυτό μίλησε και ο Δήμος Βερύκιος κατά την πρωινή εκπομπή του Alpha «Xάπι Ντέι» (Ημέρα του Χαπιού), κατηγορώντας όσους ισχυρίζονται ότι η Μπουμπουλίνα είχε ήδη ανακηρυχθεί Ναύαρχος από τον Τσάρο Αλέξανδρο, τονίζοντας ότι οι βαθμοί μετράνε μόνο όταν δίνονται από τον Πάνο Καμμένο και πρότεινε μια σειρά νέων εξοπλισμών για εκτόνωση της έντασης.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.