- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Π. Καμμένος: Η Τουρκία λειτουργεί με ρυθμούς Εξπρές του Μεσονυχτίου
Επιμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στα περί «ομηρίας» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και καλεί τις Βρυξέλλες να πάρουν θέση
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε ένα παιχνίδι ανταλλαγών, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στην αίθουσα συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε ότι «ο πολίτης που συνελήφθη στις Καστανιές, επειδή πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα, είναι Τούρκος και όχι Κούρδος». Αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακή της Αδριανούπολης, παραδέχτηκε ότι «η επιστροφή τους μπορεί να καθυστερήσει», κάνοντας μάλιστα το σχόλιο ότι «η Τουρκία λειτουργεί με ρυθμούς Εξπρές του Μεσονυχτίου» (σ.σ. ταινία).
Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε συνεχή και πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να μπορέσουν οι δύο συλληφθέντες να επιστρέψουν στην πατρίδα, ενώ υπεραμύνθηκε τα περί «ομηρίας» που έχει επικαλεστεί κατά το παρελθόν, επισημαίνοντας ότι τον ίδιο όρο χρησιμοποίησε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Επιπλέον, φρόντισε να κάνει και ένα σχόλιο για τη στάση της Ευρώπης και τις απαιτήσεις του Ερντογάν για τα «χρωστούμενα» στο προσφυγικό, επισημαίνοντας ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να δίνει στη Τουρκία 3 δισ. ευρώ και «να αντιμετωπίζει τους Έλληνες στρατιωτικούς ως τριτοκοσμικούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Τι καταγγέλλει το DiEM25
Το περιστατικό που καταγράφηκε στα Χανιά
Απόδοση του περίκεντρου ναού στη Μαξιμιανούπολη Ροδόπης
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
«Ο κάθε πρύτανης είναι ελεύθερος να προστατεύει το Πανεπιστήμιό του σύμφωνα με τον νόμο» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.