- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αλιβιζάτος: Η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις
«Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική»
Ο Νίκος Αλιβιζάτος, που ως γνωστόν ήταν επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής δεοντολογίας που οργάνωσε τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Φώφη Γεννηματά και το Σταύρο Θεοδωράκη και τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θετική συμβολή τους. Επίσης, ο κ. Αλιβιζάτος στάθηκε στις προσπάθειες των 31 υπολοίπων μελών της επιτροπής και στα 462 μέλη του δικτύου εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα.
«Κάναμε καλή δουλειά και ο κόσμος το επιβεβαίωσε. Δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στην εφαρμογή της τεχνολογίας» ανέφερε και τόνισε ότι αν και κατανοεί τις δυσκολίες, θα μπορούσε έστω το 1/3 των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής να εκλεγεί. Ο Νίκος Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής, είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική. Επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είπε, ανέχεται τη βάρβαρη βία στα πανεπιστήμια. «Εμείς μπορούμε χωρίς βία να αποκαταστήσουμε την κατάσταση» είπε.
Ο κ. Αλιβιζάτος ανέβασε τους τόνους μιλώντας για «Τεχεράνη της Ελλάδας» με όσα έγιναν στο Αίγιο στη δίκη του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ενώ υπογράμμισε ότι η προοδευτική παράταξη θα υπαρασπιστεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. «Ο κ. Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο της NOVARTIS από την αρχή και η κ. Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη. Μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται».
Τέλος, για την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε χτίζοντας ο ένας πάνω στον άλλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.