- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μητσοτάκης: Επιβεβλημένη η εθνική ομόνοια στην εξωτερική πολιτική
Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου
Είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντησή του με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
«Δεν επιτρέπεται να εμπλέξουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς επιμένουμε πάρα πολύ σε αυτή τη γραμμή, παρότι μερικές φορές κάποιοι θέλουν να θολώνουν λίγο τα νερά ως προς τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο. Αλλά είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε και μπορείτε πάντα να λογαριάζετε στην αμέριστη στήριξή μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Η ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Τι καταγγέλλει το DiEM25
Το περιστατικό που καταγράφηκε στα Χανιά
Απόδοση του περίκεντρου ναού στη Μαξιμιανούπολη Ροδόπης
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
«Ο κάθε πρύτανης είναι ελεύθερος να προστατεύει το Πανεπιστήμιό του σύμφωνα με τον νόμο» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.