- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκτακτο: Αγώνισμα «Κατάληψη Ιμίων» έβαλε στο Survivor 2 o τούρκος παραγωγός!
Μαχητές και Διάσημοι θα φορέσουν στολές «Ιμιομάχων» για περισσότερη αληθοφάνεια
Μπορεί ο παραγωγός του επιτυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης να είναι Τούρκος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πιάνει τον σφυγμό των εθνικών θεμάτων. Γι’ αυτό και ύστερα από συμφωνία με τον Σκάι, πρόσθεσε στο αγωνιστικό πρόγραμμα των δύο ομάδων ένα αγώνισμα που θυμίζει απόβαση στη βραχονησίδα.
Έτσι, σύμφωνα με το σενάριο, οι παίκτες των δύο ομάδων θα κληθούν να ανακαταλάβουν τα Ίμια. Μάλιστα για περισσότερη αληθοφάνεια και για να τιμηθούν οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια, θα φοράνε στολές Ιμιομάχων που παραπέμπουν κάπως στις αντίστοιχες των Μακεδονομάχων.
Ο στίβος του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ρίψη στεφανιού από ψηλά με ταυτόχρονη παρενόχληση, ανακατάληψη ενός υψώματος, καθάρισμα της γύρω λιμνούλας από πλαστικές τούρκικες ακταιωρούς και θα ολοκληρωθεί με ένα μίνι γεωγραφικό τεστ που θα αποδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι στην γεωγραφία από τους Τούρκους.
Πάντως μια ανάλαφρη νότα στην ένταση των στιγμών έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ρώτησε αν μόλις καταλάβουν ξανά τα Ίμια θα μπορέσουν να μαγειρέψουν τα κατσίκια που βόσκουν επάνω τους...
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.