- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεκίνησε την εισήγησή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis ο Αλέξης Τσίπρας
Αποφάσεις για προανακριτική
Η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis, αλλά και το θετικό αφήγημα για την ελληνική οικονομία, κυριαρχούν αυτή την ώρα στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά και των αντιδράσεων στελεχών του κόμματος για τους χειρισμούς στην υπόθεση.
Κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής ο πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να συνδράμουν όλοι στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, λέγοντας ότι αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί και η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει δηλώσει ότι η Προανακριτική Επιτροπή είναι το μόνο θεσμικά αρμόδιο όργανο για να αποφανθεί αν έχουν παραγραφεί ή όχι αδικήματα και αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων. Είπε, ακόμα, ότι την πρόταση για Προανακριτική Επιτροπή θα στηρίξει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους πολιτικούς συντάκτες την περασμένη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, φάνηκε να χαμηλώνει τους τόνους για το θέμα, λέγοντας ότι «με την Προανακριτική δεν μας ενδιαφέρει τίποτε περισσότερο από το να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τοποθέτησε χρονικά τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής μετά την Καθαρά Δευτέρα, που είναι στις 19 Φεβρουαρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.