Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πλαστογράφησε ηχητική συνομιλία για να με κατηγορήσει (video)

Υψηλοί τόνοι στην Εξεταστική για την Υγεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4364400.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με καταγγελίες από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη για πλαστογραφία που έχει κάνει εναντίον του ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, στην οποία καταθέτει ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην αρχή της συνεδρίασης και με δεδομένη την έκταση που αρχίζει να παίρνει η υπόθεση της Novartis, ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε την κίνηση όλων των τραπεζικών λογαριασμών από την 1η Ιουνίου 2013 μέχρι και σήμερα και με δεύτερο έγγραφο ανακοίνωσε στα μέλη της επιτροπής ότι παραιτείται από οποιοδήποτε τραπεζικό απόρρητο και ζητεί έλεγχο σε θυρίδες, τραπεζικά προϊόντα και οτιδήποτε άλλο.

«Μπορείτε να ανοίξετε και να ερευνήσετε ό,τι θέλετε» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του πρώην υπουργού, ο οποίος ανέφερε ότι «η δική μου θητεία είναι η θητεία με τη μικρότερη δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ και με τη μικρότερη διαφημιστική δαπάνη στα media. Εάν για τα δικά μου έξοδα των 170.000 ευρώ κάνετε έρευνα τρεις μήνες, για όλα τα έξοδα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι 500 εκατομμύρια θα πρέπει να σας πάρει 756 χρόνια».

Επίσης ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι έφτασε στο γραφείο του με ανώνυμο φάκελο η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το ηχητικό υλικό το οποίο εξέτασε η εξεταστική επιτροπή και στο οποίο φαίνεται να συνομιλούν ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον διευθυντή του γραφείου του για ρουσφέτια. Ανέφερε ότι η συνομιλία είναι πλαστογραφημένη και κατηγόρησε ως αυτουργό της πλαστογραφίας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Έλαβα τον Νοέμβριο 2017 σε ανώνυμο φάκελο την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης για το ηχητικό με τον κ. Παπαδημητρίου, με τον διευθυντή του γραφείου μου. Το ηχητικό ντοκουμέντο είναι πλαστογραφημένο. Οι επίμαχοι ομιλητές είναι πιθανότατα ένα πρόσωπο μόνο και αποτελεί προϊόν συρραφής σε 19 διαφορετικά σημεία. Ισχυρίζομαι ότι αυτή την πλαστογραφία την έχει διαπράξει ο κ. Πολάκης σε συνεργασία με τον κ. Γιανακουλόπουλο της εταιρείας φύλαξης για το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Καταγγελία Αδωνι: Ο Πολλάκης ειναι πλαστογράφος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ