Πολιτικη & Οικονομια

Δεν πάει για δήμαρχος Αθήνας ο Στ. Θεοδωράκης

«Έχω πολλά ακόμα να κάνω στο Ποτάμι»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fotografia.jpg

Την πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο, ότι ετοιμάζεται να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, διέψευσε, με ανάρτησή του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Θεοδωράκης, πριν λίγο σήμερα  μεσημέρι, έγραψε:

«Συγκρατηθείτε παιδιά. Ούτε έχω σκεφθεί, ούτε βέβαια έχω συζητήσει με κανέναν το ενδεχόμενο να διεκδικήσω οποιαδήποτε Δημαρχία. Έχω πολλά ακόμα να κάνω στο Ποτάμι. Και μόλις χθες δημιουργήσαμε ένα καινούργιο Κίνημα».

Τα parapolitika.gr είχαν γράψει: «Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων εξετάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ενδεχόμενο διεκδίκησης του αξιώματος αυτού με τη στήριξη όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο εμπιστευτικών συζητήσεων που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY