- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος στην εγκατάλειψη του «Όλυμπος Νάουσα» - Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου
Το ποσό της αγοράς ανήλθε στα €5.459.700
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του ακινήτου «Όλυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη από τη Grivalia.
Ανακοίνωση της Grivalia Properties αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του ακινήτου «Όλυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη από την κοινή εταιρεία της Grivalia Hospitality S.A. και της Μακεδονικά Ξενοδοχεία Α.Ε. με την επωνυμία «ΟΛ.ΝΑ. ΑΞΤΕ».
Το κοινό σχήμα είχε πλειοδοτήσει στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. και αφορούσε στην εξαγορά του ακινήτου. Το ποσό της αγοράς ανήλθε στα 5.459.700 ευρώ.
Για περισσότερα από 60 χρόνια το εμβληματικό ομώνυμο εστιατόριο «Ολυµπος-Νάουσα» του ξενοδοχείου ήταν το ορόσηµο της γαστρονοµίας στην πόλη, µε τη φήµη του να ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και να κατατάσσεται στη λίστα µε τα καλύτερα εστιατόρια του κόσµου. Το εστιατόριο έκλεισε το 1994 και από τότε το κτίριο ήταν κλειστό και εγκαταλελειμμένο. Η πώλησή του είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν χωρίς επιτυχία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.