Πολιτικη & Οικονομια

Δικαιοσύνη και Επενδύσεις: Η εκδήλωση του e - Κύκλου Ιδεών

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαιοσύνη και Επενδύσεις: Η εκδήλωση του e-Κύκλου Ιδεών
Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi

Εκδήλωση με θέμα «Δικαιοσύνη και επενδύσεις», που οργάνωσαν ο «e-Kύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» (think tank του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου) και η «Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.»., έγινε χτες Τετάρτη με επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Λεπτομερέστερα, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο κ.  Νίκη Λυμπεράκη, μίλησαν τρεις νομικοί: οι κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος,  επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ, Βασίλης Σκουρής, πρώην πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βαγγέλης Βενιζέλος, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τώρα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- καθώς και τρεις άνθρωποι της αγοράς: οι κ.  Γιάννης Ρέτσος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

Όλοι συμφώνησαν ότι για να καλυφτεί το κενό της κρίσης χρειάζονται πολλές, γρήγορες, άμεσες και παραγωγικές επενδύσεις στην πραγματική οικονομία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY