- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Γιάννης Ραγκούσης στην «Ελλάδα της παραγωγής και της καινοτομίας» (εικόνες, video)
Τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία από τον υποψήφιο για την κεντροαριστερά
Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Τρικάλων πραγματοποίησε χθες την πρώτη του ανοικτή ομιλία ο Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος στη διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής της κεντροαριστεράς.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδρυση της νέας προοδευτικής παράταξης.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε την κορύφωση της τριήμερης περιοδείας του στην Θεσσαλία για "την Ελλάδα της παραγωγής και της καινοτομίας". Το πρόγραμμα των 3ημερων ήταν το εξής:
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Ο Γιάννης Ραγκούσης αναχώρησε για την Θεσσαλία, όπου τον περίμεναν τοπικά στελέχη, φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.
Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε σε Μονάδα Προβατοτροφίας στην Καρδίτσα όπου ξεναγήθηκε από τους ιδιοκτήτες και έκανε την εξής δήλωση: «Αυτό είναι για εμένα ένα σπουδαίο success story παραγωγικής ανάπτυξης. Ο Δημήτρης Πολυτεχνείο, ο Νίκος ΑΣΟΕΕ, πήραν στα χέρια τους μια μονάδα Προβατοτροφίας και το μέλλον τους ανήκει. Για να έχετε μια ιδέα, το αγελαδινό γάλα ανά κιλό έχει μέση τιμή περίπου 0,40 € ενώ το πρόβειο γάλα 0,95 € και παραπάνω».
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
Το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Ραγκούσης επισκέφτηκε το ΤΕΙ Λάρισας. Εκεί συνάντησε τον κ. Αλέξανδρο Παπαχατζή, Διευθυντή δεντροκηπευτικών και εδαφικών πόρων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και παρουσίαση τεχνικών αεροπονίας που εφευρέθηκαν από τη NASA από την Δρ. Χρυσούλα Παπαϊωάννου.
Αργότερα μέσα στη μέρα, ο Γιάννης Ραγκούσης παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο Διόνυσος.
Τρίτη 3 Οκτωβρίου
Την Τρίτη ο Γιάννης Ραγκούσης επισκέφτηκε τα Τρίκαλα όπου συναντήθηκε με στελέχη και επισκέφτηκε τοπικές αρχές και επιχειρήσεις.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Οινοποιία Τσιλιλή όπου συνάντησε από τον κ Τσιλιλή και τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε την εξής δήλωση: «Η Ελλάδα που παράγει και εξάγει αλλά υφίσταται αθέμιτο ανταγωνισμό και κακομεταχείριση από το κράτος. Η μόνη που μπορεί να δωσει θέσεις εργασίας καθώς και παραγωγική ανάπτυξη». Αργότερα μέσα στη μέρα ο Γιάννης Ραγκούσης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας και συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή και τους εργαζόμενους.
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου
Σήμερα βρίσκεται στον Βόλο όπου θα συναντηθεί με στελέχη και υποστηρικτές και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Βόλος ΤV.
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου
Την Πέμπτη ξεκινάει σειρά 15 Facebook live θεματικών συζητήσεων με 35 ομιλητές για 5 βδομάδες μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.