- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Χατζηδάκης: Να περάσουμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους
«Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα»
«Με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία θα συνεχίζει να σέρνεται. Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα και να περάσουμε από την τραυματισμένη Ελλάδα και την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους», τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσθέτοντας πως αυτή την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την εφαρμόσει.
Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει παραπλανήσει τους πολίτες και πως η κοινωνία πληρώνει ακριβά τους πειραματισμούς της κυβέρνησης.
Ο κ. Χατζηδάκης αποτιμά θετικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ («ήταν σοβαρός και μετρημένος, δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις και λαϊκισμούς», επισημαίνει).
Επιπλέον, ο Κ. Χατζηδάκης με τη συνέντευξη στο Πρακτορείο υποστηρίζει ότι «οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν απρόβλεπτες, όσο η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους και τις άλλες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης».
Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Τουλάχιστον από όλη αυτή την περιπέτεια (σ.σ. με τη σημερινή κυβέρνηση) ας βγει κάτι θετικό: να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός!».
Για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό κάνει λόγο για «τραγικούς χειρισμούς» που έγιναν από την κυβέρνηση, ενώ ζητά να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Μεταλλάσσεται σε αμιγώς προσωποκεντρικό κόμμα»
Στον ναύσταθμο Σαλαμίνος η συνάντηση των δύο υπουργών
Επιχορήγηση 9,56 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το στρατηγικό ενεργειακό έργο
«Η συνεδρίαση ξεκινά σε πολύ βαρύ κλίμα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής
«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν πίσω του», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Συστάσεις σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν τα μέτρα υγιεινής
Μενδώνη: «Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό για όλους»
Στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού
Στο Χ μάλιστα εμφανίζεται να διαβάζει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη
Έφυγε στα 40 της η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο
Διαπιστώθηκε άμεση απειλή περιβαλλοντικής ζημίας
Ανακοίνωση ΚΙΣΕ για την ακύρωση ομιλίας του Σάκη Μουμτζή στην εκδήλωση Μνήμης Ολοκαυτώματος στον Βόλο
Ανταλλαγή βαριών εκφράσεων για Ίμια και γκρίζες ζώνες, αίτημα ΠΑΣΟΚ για προ ημερησίας περί Κράτους Δικαίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.