- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων καυσίμων σε όσους αφαιρούν το πετρέλαιο από τις ακτές!
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλυψε το σχέδιο των λαθρεμπόρων
Χάρη στην ετοιμότητα της κυβέρνησης το νέο κόλπο του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, δεν θα περάσει. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατάλαβε αμέσως το κόλπο των λαθρεμπόρων, οι οποίοι, αφού είδαν ότι οι εξαντλητικοί έλεγχοι δεν τους αφήνουν άλλο περιθώριο συντόνισαν ένα «δήθεν ναυάγιο» για να συνεχίσουν το παράνομο έργο τους.
Από το πρωί, άνδρες του ΣΔΟΕ οργώνουν τις ακτές της Αττικής και της Σαλαμίνας, εντοπίζουν παράνομους διακινητές που μεταμφιεσμένοι δήθεν σε εθελοντές, παραλαμβάνουν από τη θάλασσα καύσιμα χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά και τους οδηγούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Υπόλογίζεται μάλιστα ότι τα πρόστιμα από τους ελέγχους θα αποφέρουν στο κράτος 2-3 δισεκατομύρια που θα μοιραστούν με τη μορφή έκτακου επιδόματος σε όσους αψηφούν την κινδυνολογία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και συνεχίζουν να κάνουν μπάνιο κανονικά.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το κυνήγι των λαθρεμπόρων πρόκειται να επεκταθεί και σε όσους επαγγελματίες αλιείς εμπορεύονται «πετρελαιόψαρα» - δηλαδή ψάρια που μπορούν να μεταφέρουν στο στομάχι και στα λέπια, πάνω από 20 ml πετρέλαιο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
«Ο κάθε πρύτανης είναι ελεύθερος να προστατεύει το Πανεπιστήμιό του σύμφωνα με τον νόμο» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.