- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μητσοτάκης: Είναι ειρωνεία να μιλά ο Τσίπρας για επενδύσεις
Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικός Χρυσός
«Είναι ορατός ο κίνδυνος για την επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτήρισε «ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα ακριβώς αντίθετα», στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους από τα σωματεία εργαζομένων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».
«Είναι ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και στην πράξη η κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και έκρουσε των κώδωνα κινδύνου για την επένδυση λέγοντας: «Ο κίνδυνος για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις 16 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επένδυση, τόνισε ότι το κόμμα του θα προστατέψει το κράτος δικαίου, θα συνεχίσει να αναδεικνύει το θέμα και σημείωσε: «Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
«Κρύβεται πίσω από επιστημονικές εισηγήσεις για τον Ποινικό Κώδικα»
Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.