Πολιτικη & Οικονομια

Ραχήλ Μακρή για Π. Παυλόπουλο: «Υπόδικος εσχάτης προδοσίας»

Με αφορμή τα συγχαρητήρια του προέδρου της Δημοκρατίας στην ομάδα χάντμπολ  νεανίδων 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368773-762220.jpg

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, υποδέχτηκε την εθνική νεανίδων χάντμπολ και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (ΟΧΕ) για να τους συγχαρεί για την απόφαση να μην αγωνιστούν απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΠΓΔΜ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια, λόγω της χρήσης του ονόματος «Macedonia» στις φανέλες, αλλά και στο γήπεδο της «οικοδέσποινας» της διοργάνωσης.

Άστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή και το έδειξε στο λογαριασμό της στο facebook:

«Όταν έγινε το περιστατικό οφείλατε κύριε να μιλήστε θεσμικά και επίσημα και οχι με φανφάρες για εσωτερική κατανάλωση μπροστά στις κοπέλες και μόνο για εντυπωσιασμό. Όσο για την ομοσπονδία μόνο ντροπή που έβαλε τα κορίτσια μετά από την πράξη πατριωτισμού που επέδειξαν να συνομιλούν με εναν υπόδικο έσχατης προδοσίας που κατέλυσε το πολίτευμα και παρέδωσε το μέλλον της πατρίδος, του λαού μας και των επιμένων γενεών σε αποικιοκράτες οικονομικούς κατακτητές. 

Η πράξη αυτή αναιρεί την προηγούμενη. Κρίμα.»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY