- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακλαμάνης: Ο Καραμανλής το ισχυρότερο χαρτί του Μητσοτάκη στην πορεία της ΝΔ για νίκη στις εκλογές
«Μεγάλο πλεονέκτημα η πολιτική ηθική του»
Ως το «ισχυρότερο χαρτί του Κυρ. Μητσοτάκη στην πορεία μας για την νίκη και την αυτοδυναμία» χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία του Τύπου».
Προσθέτει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι μία από τις σημαίες, αν όχι η σημαία της Νέας Δημοκρατίας». «Μεγάλο πλεονέκτημα η πολιτική ηθική του (ουδείς τόλμησε να την αμφισβητήσει) και το ότι αποτελεί εγγύηση ενότητας του λαού μας και ιδιαίτερα της παράταξής μας».
Ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ υποστηρίζει ότι στη ΝΔ χωρούν όσοι πιστεύουν στις ιδρυτικές αρχές της και πως «η μεγάλη δεξαμενή της παράταξης μας βρίσκεται στα δεξιά της».
Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «ψέματα» το πολιτικό αφήγημα της για ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, κάνοντας λόγο για υπερφορολόγηση, μετανάστευση των νέων, μετατροπή της Αθήνας «σε ένα μεγάλο γκέτο των "αναρχοαυτόνομων"». «Τα νησιά μας στενάζουν από τις ορδές των μεταναστών και λαθρομεταναστών», «το "γλυκό έδεσε" με τον κ. Βαρουφάκη», προσθέτει, σχολιάζοντας «όλα αυτά δεν είναι αυταπάτες».
Αναφερόμενος στον χώρο της Δικαιοσύνης, επιτίθεται στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «είναι εγκληματικό η κυβέρνηση να επιχειρεί είτε τη διαπόμπευση τους (σ.σ. δικαστών) είτε τη χειραγώγησή τους, επειδή δεν τυχαίνει να συμφωνεί με κάποιες αποφάσεις τους» και πως «έτσι προκαλεί τον διχασμό στον ελληνικό λαό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.