Σύσκεψη στη ΝΔ, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την κατάσταση στο Μενίδι
Πάγια θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη
Σύσκεψη για την έξαρση της εγκληματικότητας και την κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΝΔ, θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες υπουργοί Δημοσίας Τάξης επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας.
Το θέμα απασχόλησε και την πρωινή σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες στους οποίους και επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πάγια θέση του ότι ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγές της ΝΔ να υπενθυμίζουν ότι για τα θέματα ασφάλειας ο πρόεδρος του κόμματος:
- Στις 20 Απριλίου 2016, προκάλεσε Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή, στην διάρκεια της οποίας επεσήμανε την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ευθύνες της κυβέρνησης
- Στις 16 Ιουνίου του 2016, μετέβη στο Μενίδι, όπου επισκέφθηκε τον δήμαρχο και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Επεσήμανε την έλλειψη επαρκούς αστυνομικού προσωπικού, υπογράμμισε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα και τόνισε ότι η κατάσταση αυτή «δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες».
- Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην ώρα του πρωθυπουργού υπογράμμισε την έξαρση της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε στο «άβατο» των Εξαρχείων και πρόσθεσε ότι «ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής στο Ζεφύρι, τις Αχαρνές, στον Ασπρόπυργο». Αντί άλλης απάντησης, όμως, στην συζήτηση αυτή, ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι «το θέμα δεν είναι επίκαιρο» τονίζουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.