- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπέτυ Μπαζιάνα σε Κριστίν Λαγκάρντ: Κάνε κάτι για το χρέος
Τα λόγια της συντρόφου του πρωθυπουργού στην επικεφαλής του ΔΝΤ
Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν και πάλι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο δεύτερο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα. Όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Όπερα του Πεκίνου, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τη Real News, με την γενική διευθύντρια του Ταμείου να αναρωτιέται αστειευόμενη αν αυτό οφείλεται στα… ψαρά της μαλλιά.
«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να της ανταπαντά: «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της είπε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού.
Η κα Μπαζιάνα είχε και διάλογο με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν την κάλεσε να επισκεφτεί τη Σμύρνη, με τη Μπέτυ Μπαζιάνα να της απαντά πως καλύτερα θα ήταν να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.
Στις 96 ώρες της παραμονής της στο Πεκίνο, η Μπέτυ Μπαζιάνα, μαζί με συζύγους άλλων ηγετών βρέθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη, ενώ συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο όπου διδάσκει η ίδια.
Κατά την επίσκεψή της, δε, στον βουδιστικό ναό της πόλης, συναντήθηκε με τον αρχιερέα και γύρισε τον τροχό της τύχης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Ξεκινούν οι Μονάδες των Ασφαλών Καταφυγίων για τους ευάλωτους
Οι ποινές για τους παραβάτες
Κατασχέθηκαν εκατομμύρια ευρώ, 4,1 εκατ. τσιγάρα και 528 όπλα
Ποιες επικουρικές καταβάλλονται πρώτες
«Μας έλεγαν ότι εκείνος πληρώνει τα έξοδα της ΕΛΑΣ και τώρα ότι χρηματοδοτούνται από τα μέλη τους»
Τι ισχύει για την παράλληλη απασχόληση
Ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς να υποβάλλετε αίτηση
Κάπως έτσι πορεύεται η Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία
Η πρόεδρος της Πλεύσης Eλευθερίας επανέλαβε ότι εκείνη γνώριζε την Καλλιόπη Σεμερτζίδου
Tι αναφέρει ο δικηγόρος της μετά την κράτηση της σε αστυνομικό τμήμα
«Τα θεωρώ και μέσο προστασίας» ανέφερε μεταξύ άλλων
«Ανάσα» στην αγορά ακινήτων και στους φορολογούμενους
Προσωποποιημένες υπηρεσίες και ασφαλής επικοινωνία πολίτη–Δημοσίου
Η ποιότητα μιας δημοκρατίας δεν κρίνεται μόνο από τις προθέσεις των κυβερνώντων, αλλά κυρίως από την ανθεκτικότητα των θεσμών της.
H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρνείται κατηγορηματική ότι υπήρξε εργαζόμενη του κόμματος
Τι αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου «Μάτι, 23 Ιουλίου 2018»
Η απάντηση του Σταύρου Παπασταύρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.