- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ραχήλ Μακρή «φωτογραφίζει» αυτούς που έσπασαν το αυτοκίνητό της (εικόνα)
«Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις… είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή υπαλλήλων του ΑΝΤ1»
Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η επικεφαλής του κινήματος «Μέτωπο Νίκης» και πρώην βουλευτής φωτογραφίζει τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε με κλωτσιές και ύβρεις ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.
Η κ. Μακρή γράφει στο Facebook σχετικά:
«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε εμένα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.
Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους όταν ζητήθηκε η βοήθεια τους. Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόσκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.