- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στ. Θεοδωράκης: Δε μ΄ ενδιαφέρει να γίνω δεκανίκι άλλου πολιτικού
Σημαντικές πολιτικές (ειδικά για το χώρο του Κέντρου) αλλά και προσωπικές (για τη δική του πορεία στην πολιτική) εκτιμήσεις περιείχε η συνέντευξη που έδωσε σήμερα Τετάρτη μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιοσταθμό «Real FM».
Αξιοσημείωτα:
- Για το Κέντρο γενικά: Δεν είναι ίδιο όλο το Κέντρο. Υπάρχουν και συντηρητικές δυνάμεις, που θεωρούν ότι το να γυρίσουμε στο ΠΑΣΟΚ του 2002 είναι η επαρκής λύση για το Κέντρο. Εμείς όμως δεν είμαστε μ΄ αυτούς… Το κίνημα του Κέντρου περιλαμβάνει: το Ποτάμι, αυτούς που έχουν θετικό στίγμα από το παρελθόν και τις νέες δυνάμεις που πρέπει να προστεθούν… «Όχι σε ένα Κέντρο-"σούπα"»,
- Για τις συζητήσεις του Ποταμιού με τους «3» (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης): «Στο Κέντρο υπάρχει μια κυρίαρχη αντίθεση: το παραδοσιακό Κέντρο, δηλαδή το παλιό ΠΑΣΟΚ, και οι εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, σύγχρονες δυνάμεις του Κέντρου που δεν φοβούνται να έχουν φιλελεύθερες επιλογές στην κοινωνία, προστατευτικές των αδυνάμων».
- Για τον υποτιθέμενο στόχο του να μπει στη Βουλή και να μετάσχει σε κυβέρνηση Μητσοτάκη, τόνισε: «Τις στιγμές που όλοι μιλούν για ανοίγματα, εννοώ τα άλλα κόμματα, μπορούσα να βρω εύκολα στέγη είτε στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη, είτε στο πλευρό της κας Γεννηματά, είτε και του κ. Τσίπρα»
- Για την προσωπική του διαδρομή: «Δεν με ενδιαφέρει να επιβιώσω στην πολιτική ως δεκανίκι κάποιου πολιτικού αρχηγού. Με ενδιαφέρει να ενδυναμώσω τις πολιτικές αρχές του Ποταμιού. Μ΄ενδιαφέρει και θα αποδειχθεί και στην πράξη να δώσω ένα άλλο παράδειγμα πολιτικής. Ότι μπήκα, αγωνίστηκα, αν με θέλει ο κόσμος θα με κρατήσει, αν δεν με θέλει ο κόσμος θα πάω σπίτι μου και μάλλον θα πάω σε κάποιες άλλες δουλειές που μπορεί να είναι ακόμα πιο προσοδοφόρες για μένα»
- Για την αξιολόγηση που χρονίζει: Τα μέτρα της συμφωνίας για το κλείσιμό της θα ψηφιστούν πακέτο μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία. Αν έρθουν στη Βουλή μεμονωμένα, κάποια ίσως τα ψηφίσουμε και μεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.