Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία του: Χαιρετίζουμε τους συνεπείς επαναστάτες

Εξέδωσε ανακοίνωση για τη χθεσινή επίθεση στην Καλαμαριά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337761-702388.jpg

Αναφορικά με την επίθεση στα γραφεία του κόμματος στην Καλαμαριά, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η προκειμένη ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Μια ακόμη μεγάλη νίκη πέτυχε το "αντιφασιστικό κίνημα" χθες το μεσημέρι. 

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς εστέφθη από απόλυτη επιτυχία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στον ναζισμό και τον φασισμό. 

Χαιρετίζουμε τους συνεπείς επαναστάτες και τους ευχόμαστε καλό κατήφορο!»

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα, άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά, ξηλώνοντας την ταμπέλα και το σήμα του κόμματος και πετώντας έντυπο υλικό με αντιφασιστικό περιεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την χθεσινή επίθεση καταδίκασε και η παράταξη Καλαμαριάς «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση», η οποία τονίζει πως είναι «φασιστικής και ναζιστικής έμπνευσης», μολονότι αυτοί που την έκαναν υπογράφουν ως «αντιφασίστες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ:  Συνδρομητές ή ιδιοκτήτες;
Το τέλος της ιδιοκτησίας: Συνδρομητές ή ιδιοκτήτες;

Πολλά χρόνια αιματηρών κοινωνικών αγώνων σε εθνικό επίπεδο για το φλέγον ζήτημα της ιδιοκτησίας φαίνεται να οδεύουν στο τέλος τους με την απρόσμενη βοήθεια της τεχνολογίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY