Πολιτικη & Οικονομια

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει κι η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει

Το καυστικό σχόλιο του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για την «επίθεση φιλίας» του Κουρουμπλή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331336-686258.jpg

Με ένα gif στο Facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης απάντησε στην «επίθεση φιλίας» του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Παράλληλα, σχολιασε: «Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό. Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει»! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY