- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Το φλερτ Κουρουμπλή με ΠΑΣΟΚ, ο Λαλιώτης, ο Σπίρτζης κι ο Κωνσταντινόπουλος
«Άσπονδοι φίλοι» κι «ορκισμένοι εχθροί»
«Ο Κουρουμπλής ψάχνει κόμμα για να εκλεγεί Βουλευτής και μιλάει για συνεργασία με ΠΑΣΟΚ! Ντροπή! Εμείς θα ξανασυναντηθούμε με τους προοδευτικούς πολίτες που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με τους πολιτικούς τυχοδιώκτες όπως ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, ο Σπίρτζης, ο Μπόλαρης κλπ. Πάθαμε και μάθαμε. Προχωράμε δυνατά όλοι μαζί για τη δεύτερη θέση».
Αυτό ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην «επίθεση φιλίας» προς το ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, πρώην στέλεχος και ο ίδιος του κόμματος, τονίζοντας την ανάγκη συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε «να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη».
«Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης» πρόσθεσε, «οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος».
Ερωτηθείς δε εάν αν η συνεργασία προκύψει και μέσα από υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε πως «στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι».
Πυρά Λαλιώτη σε Σπίρτζη
«Εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά ‘‘ταγκό’’ με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους» απάντησε στο μεταξύ ο Κώστας Λαλιώτης στη δήλωση του υπουργού Μεταφορών στη Βραδυνή ότι «ο ίδιος θα χορέψει με τον κύριο Λαλιώτη ταγκό στο Σύνταγμα και σε όποιον αρέσει».
«Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς» πρόσθεσε ο Κώστας Λαλιώτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοινές ευρωπαϊκές λύσεις ζητά ο πρωθυπουργός - Η εβδομαδιαία ανασκόπηση
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και τη Μεταπολίτευση έως τις σύγχρονες μεταρρυθμίσεις
Η αντίδρασή του ήρθε μετά τη συνέντευξη της
79,7 εκατ. ευρώ σε 92.826 δικαιούχους
To ερώτημα για τις οφειλές που εξαιρούνται μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2024
Στήριξη του ΠΑΣΟΚ στα αιτήματά τους για το δυσβάσταχτο κόστος καυσίμων
Επίσκεψη στο Επταπύργιο - Μήνυμα κατά της εμπορευματοποίησης
Θερμές ευχές από τον Αμερικανό αντιπρόσωπο - Στο επίκεντρο η επιλογή νέου Γενικού Γραμματέα
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη παίκτες και τεχνικό τιμ για την εικόνα και την πίστη που δείχνουν στο Nations League
Στροφή στην οικιακή κατανάλωση, άνοδος του espresso και αίτημα για κατάργηση του ΕΦΚ
Σαφές μήνυμα από τον πρωθυπουργό στην τελετή παράδοσης κειμηλίων Ελλάδας-Βουλγαρίας
Κλιμακωτές εκπτώσεις για οφειλέτες που αποδέχονται τα ευρήματα της ΑΑΔΕ
Εντός του 2026 αναμένεται να παραδοθούν 11 σχολικές μονάδες και οι υπόλοιπες έξι εντός του 2027
Ο πρωθυπουργός επισήμανε τον κίνδυνο μιας ακατάσχετης παροχολογίας, ενόψει των εκλογών
Ιδιαίτερης σημασίας είναι τα έργα στην Αλεξανδρούπολη, την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, τη Στυλίδα και τον Βόλο
«Πρόκειται για ένα τοπόσημο που αναδείχνει την τάση του ανθρώπου προς το υψηλό, δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους»
Στη διαδρομή, ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από πολίτες και επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή
«Να δω τι θα κάνει σε λίγους μήνες που δεν θα είναι καν βουλευτής», έγραψε ο υπουργός Υγείας
Αξιοποιήθηκαν έσοδα από την επαναϊδιωτικοποίηση των τραπεζών προς τον EFSF
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.