Πολιτικη & Οικονομια

«Μικρός» αναμένεται τελικά ο ανασχηματισμός

Χαμήλωσαν οι προσδοκίες της κυβέρνησης για εντυπωσιασμό 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329066-680424.jpg

«Μικρό καλάθι» κρατάει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το «γκελ» που θα κάνει ο επερχόμενος ανασχηματισμός, καθώς η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περιορίζει τα περιθώρια εντυπωσιασμού. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται, καθώς το οικονομικό επιτελείο θεωρείται αμετακίνητο, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται η αναβάθμιση της λεγόμενης «ομάδας των 40άρηδων», δηλαδή των Δ.Τζανακόπουλου (διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού), Δ. Λιάκου (οικονομικού συμβούλου) και Αλ. Χαρίτση (υπεύθυνου για το ΕΣΠΑ).

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, σχεδόν βέβαιη θεωρείται η μετακίνηση της Όλγας Γεροβασίλη σε κάποιο υπουργείο, ενώ υπό μετακίνηση θεωρούνται οι Π. Κουρουμπλής (Εσωτερικών), Π. Σκουρλέτης (Περιβάλλοντος), Παρασκευόπουλος (Δικαιοσύνης) και Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη). Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι από πλευράς Τσακαλώτου έχει τεθεί βέτο στην αξιοποίηση προσώπων όπως ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Παράλληλα, σίγουρο θεωρείται και το ότι θα υπάρξει αυτόνομο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY