Πολιτικη & Οικονομια

Σε δίκη ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης;

Η Βουλή θ΄αποφανθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325945-672678.jpg

Η δικογραφία για τον πρώην βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη (Νέα Δημοκρατία), σχετικά με τη χρηματοδότηση της ΜΚΟ «German Marshall Fund», με 550.000 ευρώ έφτασε στη Βουλή, η οποία θα αποφανθεί αν ο πολιτικός θα παραπεμφθεί ή όχι σε δίκη. 

Λεπτομερέστερα, το σώμα θα ερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Στυλιανίδη για την επίμαχη χρηματοδότηση - ελληνική συνεισφορά στη «Balkan Trust of Democracy», όταν ο θρακιώτης πολιτικός ήταν υφυπουργός Εξωτερικών (2004-2007).

Σχετικά με το θέμα αυτό, η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει ποινική δίωξη κατά 11 στελεχών και υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών για απιστία στην υπηρεσία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου (νόμος 1698/1950), επειδή χρηματοδότησαν τη συγκεκριμένη ΜΚΟ μέσα από τις «ειδικές πιστώσεις» του υπουργείου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY