- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βενιζέλος: Αυτή η κυβέρνηση είναι δημοκρατικά επικίνδυνη
Και ο Τσίπρας είναι «σε αδιέξοδο, αμήχανος, επιθετικός και κοινότοπος»
«Έχουμε πει ότι το αδιέξοδο της κυβέρνησης είναι απόλυτο και τώρα που ξέρουμε την πραγματικότητα μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή είναι όχι απλώς χειρότερη, αλλά και δημοκρατικά επικίνδυνη», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο εκδήλωσης της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στο ΔΣΑ με θέμα «Τηλεοπτικές άδειες: Ζητήματα συνταγματικού και ευρωπαϊκού δικαίου».
Ερωτηθείς αν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι τα ζητήματα που έχουν ανοίξει με το διαγωνισμό για το νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι πολιτικά. «Υπάρχουν όμως και πολύ σοβαρά συνταγματικά ζητήματα, πολύ σοβαρά ζητήματα ευρωπαϊκού κοινοτικού δικαίου τα οποία θα κριθούν όχι μόνο από το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά και διεθνώς στο Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο», σημείωσε.
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε ότι «ξεκίνησε σήμερα τη συζήτηση για την παιδεία απολογούμενος για ζητήματα διαφάνειας, διαπλοκής, κράτους δικαίου και νομίζω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό». «Είναι σε αδιέξοδο, είναι αμήχανος, γίνεται επιθετικός, αλλά κυρίως γίνεται κοινότοπος. Επαναλαμβάνει ένα αφήγημα το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι ανυπόστατο και επικίνδυνο για τον τόπο», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.