- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λοβέρδος: Η «Αυγή» μου επιτίθεται με ασφαλίτικες μεθόδους
«Δημοσιογραφική αλητεία και χούντα» το εξώφυλλο της εφημερίδας
Σφοδρές αντιδράσεις από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης προκαλεί η πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Αυγή».
Σε αυτή εμφανίζονται οι Θεόδωρος Φορτσάκης (ΝΔ), Ευάγγελος Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ), Ανδρέας Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ) και Χάρης Θεοχάρης (Ποτάμι) ως «εκπρόσωποι της διαπλοκής», επειδή αντιτάχθηκαν πολιτικά κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με το περιεχόμενο της τροπολογίας για τα τηλεοπτικά κανάλια.
Όπως ανέφερε στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής ο κ. Λοβέρδος, «η Αυγή σήμερα με έχει φωτογραφία ως συνήγορο της διαπλοκής. Πρόκειται περί δημοσιογραφικής αλητείας. Είναι μέθοδος γνωστή από την ασφάλεια, γνωστή από την περίοδο της χούντας, όταν η άποψη δεν αντιμετωπιζόταν ως σωστή ή λάθος».
Παράλληλα προσθέτει: «Οι ασφαλίτες, θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι παρελθόν, όσον αφορά στην πολιτική» και ότι «άλλο να διαφωνείς με μια άποψη και άλλο η απόπειρα στοχοποίησης ανθρώπων. Η αλητεία αυτή και η ασφαλίτικη αυτή μέθοδος πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από όλους μας και να περιθωριοποιηθεί».
Θεοχάρης: Ο Τσίπρας ως «Σουσλόφ» δέχεται καναλάρχες από την πίσω πόρτα
Επιπροσθέτως, ο κ. Χάρης Θεοχάρης υποστήριξε ότι η «Αυγή» έχει «καταντήσει σταλινική και "Πράβντα" του ΣΥΡΙΖΑ». Ο ίδιος μάλιστα αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «Σουσλόφ» που δέχεται από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου… καναλάρχες. «Δεδομένου ότι χθες σε αυτή την αίθουσα κάναμε κριτική στο προηγούμενο καθεστώς και την υποκριτική στάση της κυβέρνησης ότι τάχα κλείνει την πόρτα στη διαπλοκή όταν ο κ. Σουσλόφ δέχεται τους καναλάρχες από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου είναι τίτλος τιμής να βλέπω στην Πράβδα το πρόσωπό μου. Ελπίζω αυτός ο κατήφορος και του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του οργάνου του να σταματήσει» είπε ο κ. Θεοχάρης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχεδόν 600.000 κάτοικοι απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τράπεζα
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
«Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ανάρτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.