- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μητσοτάκης: Την Πρωτομαγιά η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα
«Μπορούμε να κάνουμε ξανά τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και σύντομα κυβέρνηση»
«Την 1η Μαΐου η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα έτοιμο να κυβερνήσει», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει πως παρότι μένει πολύ λίγος χρόνος μέχρι την 10η Ιανουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών, θα κάνει προσπάθεια να πείσει το εκλογικό σώμα ότι μπορεί να υλοποιήσει την εντολή για αλλαγή σελίδας και ανανέωσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να τους πείσω ότι μαζί με τον Άδωνι αλλά και τους πολίτες που επέλεξαν τον Απόστολο και τον Βαγγέλη μπορούμε να κάνουμε ξανά τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και σύντομα κυβέρνηση», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα αλλά και προοπτική νίκης.
Σχετικά με το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της εσωκομματικής διαίρεσης Καραμανλικών-Μητσοτακικών, λέει ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε το 2016 με όρους 1990», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συναινέσει για οικουμενική κυβέρνηση, αλλά με -όπως τονίζει- «αξιόπιστο πρωθυπουργό», ενώ ξεκαθαρίζει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα συναινέσει ποτέ.
Επίσης με δήλωσή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, τη σύσταση Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής της Βουλής «η οποία θα διερευνήσει την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο τραπεζικό σύστημα και το Δημόσιο με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.