Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: Πήραμε τη μεγάλη λίστα Φαλτσιανί

Σάλπισε επίθεση κατά των φοροφυγάδων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315984-623389.jpg

Λίστα με χιλιάδες ελέγξιμες διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές Ελλήνων υπηκόων παρέλαβε από τον κ. Φαλτσιανί η ελληνική κυβέρνηση και την έδωσε άμεσα στον εισαγγελέα, είπε στο σημερινό (Τετάρτη) υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, προαναγγέλλοντας επίθεση κατά των φοροφυγάδων.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Τσίπρας, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο για το 2015, δήλωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης κ. Μιχάλης Καλογήρου συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο εξωτερικό με τον κ. Ερβέ Φαλτσιανί (φωτογραφία), ο οποίος είχε αποκαλύψει τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, και πήρε απ΄ αυτόν πολύ πληρέστερη λίστα με ύποπτες συναλλαγές. Τώρα η λίστα βρίσκεται στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, είπε ο πρωθυπουργός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY