Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της Infosolutions

Με εντολή του προέδρου Γιάννη Πλακιωτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
301246-228798.jpg
ΑΠΕ

Aίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας Infosolutions, η οποία απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου, κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ. Η προσωρινή διαταγή που ζητήθηκε θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί ενώ παράλληλα η ΝΔ κατέθεσε και σχετική αγωγή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY