- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Συνωμοσιολογία»: Το Ανώτερο στάδιο του «Πολυδωρισμού»
Τα status updates του Forrest Gump #0004
- Στην αρχή είναι απλώς ένας ακίνδυνος «ιδιόμορφος» πολιτικός που μιλάει αστεία «καθαρεβουσιάνικα» και διασκεδάζουν οι τηλεθεατές.
- Και μετά, ενώ καίγεται η Ηλεία, καταλαβαίνεις ότι η πραγματικότητα, εκτός από χαριτωμενιές, χρειάζεται και στοιχειώδεις ικανότητες. Αλλιώς, όποιος σπέρνει γραφικότητες, αργά η γρηγορα, θερίζει «στρατηγούς ανέμους» (και μια Ηλεία κάρβουνο).
- Και τότε τι κάνει ο άνθρωπος που επανίδρυσε την αγροφυλακή και την στελέχωσε με διορισμένες νοικοκυρές, (εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογική του πελατεία με χρήματα άλλων); Ο άνθρωπος που έχει πει προεκλογικά τη φράση «να διοριστούν τα δικά μας παιδιά» (κυριολεκτικά και μεταφορικά); Αρχίζει να καταγγέλει συνομωσίες.
- Ο Βύρωνας Πολύδωρας δεν απασφάλισε τώρα. Απλώς τώρα χρειάστηκε από κάπου να πιαστεί και βρήκε άφθονο υλικό στα δεκάδες «γενόσημα» της Ελεύθερης Ώρας που κυκλοφορούν κραυγάζοντας ανορθόγραφα στο διαδίκτυο: «Έλληνες Γρηγορείτε, μας κλέβουν τα φωνήεντα!!!». «Θάνατος σε όσους παρωδούν σε θεατρικά τα ιερά της φυλής!!!». «Μόνο τα θρησκευτικά θα μας σώσουν!!!»
- Είναι ζήτημα χρόνου αρχίσει να κάνει επερωτήσεις για ψεκασμούς. Να απαιτήσει την διδασκαλία των βιβλίων του Δημοσθένη Λιακόπουλου στα σχολεία (σχίζοντας συμβολικά τα επίσημα βιβλία). Και να εγκαλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους επειδή δεν μελετάνε τις προφητείες του Γέροντα Παϊσιου.
- Άλλωστε, όπως παλιότερα ο πατριωτισμός ήταν το τελευταίο καταφύγιο του λαμόγιου, τώρα πλέον ισχύει και η συνέχεια του αξιώματος: Η υστερία είναι το τελευταίο καταφύγιο του απολιθώματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aπαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Κιλκίς, η συζήτηση συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Η παράταξη του έθεσε μια σειρά ζητημάτων
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μιλά για επιστολική ψήφο, εργατικά ατυχήματα, Φλωρίδη και τρόπο νομοθέτησης
Η δημοκρατία μετά το αδιέξοδο των ηγετών
Νομοσχέδιο ΥΠΕΣ για επιστολική ψήφο και εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού με 3 έδρες από το 2027
Zητώντας να γνωρίζει ακριβώς τα θέματα της ατζέντας
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για σύγκρουση συμφερόντων, αλλοιώσεις αιτήσεων και ευθύνες προσώπων
Η υπουργός εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων - Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί διερευνούν τα αίτια
Συλλυπητήρια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την τραγωδία στη Βιολάντα - Ζητά ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς
«Η Αθήνα πρέπει να επανεξετάσει ριζικά τη σχέση της με το αυτοκίνητο»
Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε για πάντα το σύγχρονο πεδίο μάχης
Τι είπε ο πρόεδρος για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει στο 3% το όριο εισόδου των κομμάτων στη Βουλή
Τα αυξημένα δικαιώματα έρχονται μαζί με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις
«Το ποινικό δίκαιο της χώρας αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ίσχυε τις τελευταίες δεκαετίες»
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιτόπιων ελέγχων της τελευταίας δεκαετίας - Υψηλά πρόστιμα σε όλη τη χώρα
Θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα - Η ακτινογραφία του δωδεκαμήνου
Η αναφορά του στο Υπουργικό Συμβούλιο
«Αναφαίρετο δικαίωμα η επέκταση των χωρικών μας υδάτων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.