- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουλάχιστον το ευχαριστιόμαστε...
Την αρχή έκανε ο κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Όταν βγήκαν στη φόρα τα άπλυτα των μεγαλοσυνδικαλιστών, ο πρόεδρος του συνδικάτου έδωσε στη δημοσιότητα παλιότερες φωτογραφίες από κοινού κατάληψης της διοίκησης της ΔΕΗ από συνδικαλιστές και τον τότε εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-και νυν υπουργό Οικονομικών- Γ. Παπακωνσταντίνου.
Τώρα που η κυβέρνηση αποφασίζει την πώληση του κρατικού μεριδίου που έχει απομείνει στον ΟΤΕ, το συνδικάτο των εργαζομένων βγάζει στη φόρα φωτογραφίες αρχείου με τη συμμετοχή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ- και νυν πρωθυπουργού- Γ. Παπανδρέου σε παλιότερη εκδήλωση κατά του «ξεπουλήματος» του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών.
Κι επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ίσως εδώ βρίσκεται το κουμπί της κυβερνητικής δυσπραγίας, εδώ και μήνες, στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων: πρωθυπουργός και υπουργοί αναγκάζονται να πάρουν διαζύγιο από τα «δικά τους παιδιά» και να αποκηρύξουν πάγια- και ευλογημένα από τους ίδιους σε άλλες εποχές-προνόμια δεκαετιών. Και από το «όχι στο ξεπούλημα» περνούν τώρα τη φάση του «δώστα όλα». Το θέλουν στ' αλήθεια ή όχι; Το μπορούν; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι μας τώρα είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε και με το παραπάνω τους «αταίριαστους γάμους» της μεταπολίτευσης μεταξύ κομμάτων εξουσίας και κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών και τις δραματικές ανακολουθίες μιας κυβέρνησης που τώρα εξαναγκάζεται να πράξει τα αυτονόητα.
Τουλάχιστον το ευχαριστιόμαστε, απολαμβάνοντας τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα ειδύλλια των παλιών, καλών ημερών, που ανασύρονται από τα σεντούκια της ΓΕΝΟΠ ή της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Έχετε κι άλλες, παιδιά;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.