- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οι Στρατηγοί διάλυσης του τόπου
Το κρασί «θύμα» της ανάπτυξης δια της φορομπηχτικής «επανάστασης»
Κάποτε υπήρχε μία μικρή χώρα. Μικρή αλλά πλούσια σε ομορφιά όπου οι άνθρωποι είχαν την τύχη και τη δυνατότητα να παράγουν, να δημιουργούν, θέλοντας να εξασφαλίσουν το «ευ ζην». Να κάνουν την Πατρίδα τους διάσημη για την ποιότητα των προϊόντων τους.
Να κάνουν διάσημο το κρασί, το μέλι, το λάδι. Με τα χρόνια, μάλιστα, κέρδισαν κάποια φήμη και κατάφεραν μετά από πολλή δουλειά να κερδίσουν και υψηλές θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη. Μάλιστα το ελληνικό κρασί αγαπήθηκε όχι μόνο από μία περιοχή της μικρής χώρας, όπως για παράδειγμα τη Σαντορίνη αλλά και από την κατεξοχήν αγροτική Δράμα!!!
Σήμερα, η ίδια η μικρή αλλά εξίσου όμορφη και πλούσια χώρα, έρχεται αντιμέτωπη όχι μόνο με την κακοκαιρία και το «χέρι της φύσης» αλλά και με τους ανθρώπους που εξελέγησαν για να τη διοικούν. Δηλαδή, της κυβέρνησης, που επιμελώς τοποθετούν τεχνητά εμπόδια. Σαν να μην σκέφτονται το σύνολο αλλά αποκλειστικά το προσωπικό τους σχέδιο.
Μας το διαβεβαίωσε και ο «κακός» Ευρωπαίος, κ. Πιερ Μοσκοβισί. «Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί είναι καθαρά επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Η κυβέρνηση για άλλη μία φορά επιμένει να πρωτοτυπεί, εφαρμόζοντας σχέδιο «ανάπτυξης» με φοροεισπρακτικές επιδρομές!
Σε καμιά χώρα, καμιά ανάπτυξη δεν ήρθε δια της φορομπηχτικής «επανάστασης». Ας τους υπενθυμίσει κάποιος ότι η πρόοδος μιας κοινωνίας συντελείται από, με και για το λαό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.