Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: Προσπάθεια Τσίπρα «να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί»

«Σκέφτεται τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως μπορεί να είναι και τρίτος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133729-304642.jpg

Για προσπάθεια «να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» για τον εκλογικό νόμο.

«Σκέφτεται (ο κ. Τσίπρας) τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως μπορεί να είναι και τρίτος στις εκλογές. Καταλαβαίνει την κοινωνική δυσαρέσκεια που υπάρχει στον κόσμο και χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο» δήλωσε στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «ο κ. Μητσοτάκης, σαν από τα παλιά, έρχεται να υπερασπιστεί κάτι, το οποίο γνωρίζει και ο ίδιος και το γνωρίζει κι όλος ο κόσμος ότι δεν μπορεί να περάσει στην ελληνική κοινωνία» και υποστήριξε πως «η Νέα Δημοκρατία θέλει να φτιάξει ένα ψεύτικο δίπολο με τον κ. Τσίπρα».

«Εμείς» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος «θέλουμε ένα σύστημα το οποίο να είναι αναλογικό και να μην συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά, να φτάνει κάποιος στο 47% και να μην μπορεί να πάρει πλειοψηφία. Ούτε το τραγελαφικό σύστημα του κ. Παυλόπουλου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ένα κόμμα ακόμη κι αν πάρει 19% να παίρνει 50 (έδρες) μπόνους».

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ