Πολιτικη & Οικονομια

Το πρόγραμμα του Μοσκοβισί στην Αθήνα

Οι συναντήσεις που θα έχει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133710-304616.jpg

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με συμμετοχή των υπουργών.

Παρόντες θα είναι οι υπουργοί: Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου , ενώ παρών θα είναι και ο αναπληρωτής υπουργών Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις 15.15, ο Πιέρ Μοσκοβισί και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Aθήνα.

Το πρόγραμμα του Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων - και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

© EPA/LAURENT DUBRULE

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας - Καλή τύχη σε όσους ονειρεύονται κυβέρνηση των ηττημένων

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου και οι απαντήσεις του πρωθυπουργού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY