- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα Tweets του Forrest Gump 332
(Μέλος του συλλόγου για την αντικατάσταση της παντομίμας «γράφω-στον-αέρα», όταν ζητάμε το λογαριασμό, με την πιο σύγχρονη «πατάω-κουμπιά-ταμειακής»)
● Το αξίωμα της Αιγυπτιομετρίας: Η ένταση της υποστήριξης στο δίκαιο αγώνα ενός καταπιεσμένου Αιγύπτιου, που επαναστατεί για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του, είναι ευθέως ανάλογη με την απόσταση ανάμεσα στον καταπιεσμένο Αιγύπτιο και σε εμάς.
● Όλο αυτό επί το συντελεστή αμερικανοφιλίας του Μουμπάρακ εναντίον του οποίου επαναστατεί.
● Δηλαδή, όσο πιο μακριά βρίσκεται ένας καταπιεσμένος λαός και όσο πιο φίλος με τους Αμερικάνους είναι ο έκπτωτος πρόεδρός του, τόσο πιο πιθανό είναι να αντικαταστήσουμε τη φωτογραφία του προφίλ μας στο facebook με τη σημαία της χώρας και τη φράση «Συμπαράσταση στον Αιγυπτιακό Λαό».
● Το επιχείρημα είναι: «Δεν πειράζει να έρθει ένα ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς, αρκεί να φύγουν οι φίλοι των Αμερικάνων».
● Το πρόβλημα με το παραπάνω επιχείρημα: Θυμίζει υπερβολικά το αντίστοιχο «δεν πειράζει να βομβαρδίσουμε, αρκεί να φύγει το θεοκρατικό καθεστώς και να ελευθερωθεί ο λαός» που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι.
● Ερώτηση: Τι άλλαξε τώρα που η Έλλη Στάη επέστρεψε στις ειδήσεις;
● Απάντηση: Τώρα στις ειδήσεις ακούγεται η λέξη «εμφιλοχωρεί», χωρίς να απολύεται κανείς.
● Μοσάικ: Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ανάμεσα σε δύο ισχυρότατες δυνάμεις της φύσης. Από τη μια, η επείγουσα ανάγκη ενός επωνύμου να δείξει σε ένα περιοδικό πόσο δεμένος και τρυφερός είναι με το παιδί του.
● Και από την άλλη η «ιερή αγανάκτηση» όσων πεθαίνουν από περιέργεια να δουν το παιδί, όταν αυτό εκτίθεται στο εξώφυλλο, χωρίς τετραγωνάκια στο πρόσωπο.
● Απορία: Γιατί δεν χρησιμοποιούνται στις «τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίσεις» των περιοδικών παιδιά-μοντέλα, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι;
● Συμπεράσμα από μια κατάληψη μεταναστών στη Νομική Νο1: Τα κινήματα συμπαράστασής τους είναι διασπασμένα ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες πρέπει να διαμαρτύρονται με το σήμα της νίκης και σε αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να διαμαρτύρονται με σηκωμένη γροθιά.
● Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η άποψη της μειοψηφίας που πιστεύει ότι οι μετανάστες πρέπει να διαμαρτύρονται κάνοντας το σήμα της νίκης με τα δάχτυλα στραμμένα προς τα μέσα (σα να ζητάνε τσιγάρο).
● Συμπέρασμα από μια κατάληψη μεταναστών στη Νομική Νο2: Ένας πρύτανης που τσακώνεται στα κανάλια είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να διδάξει τα παιδιά κάτι χρήσιμο για το μέλλον. Το πώς θα τσακώνονται στα κανάλια.
● Απορία: Προβλέπεται παρέμβαση εισαγγελέα για την περίπτωση που ο σκηνοθέτης του οσκαρικού «Κυνόδοντα» βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή και αρνηθεί να πάρει θέση για την κόντρα Ζέτας Μακρυπούλια - Χρήστου Λούλη;
● Κι αν ο Χόσνεϊ Μουμπάρακ έχει μετανιώσει, αλλά δεν μπορεί να το δείξει λόγω botox;
Η φουρεϊρόχρωμη μέδουσα ανακοινώνει:

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας
Υπεύθυνος έγκρισης σχολίων σε site που κάλυπτε ειδησεογραφικά την κατάληψη της Νομικής.
Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για… Τσιφτετεκλείσιμο: Το να κλείνεις με μια απότομη κίνηση της λεκάνης το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα, που κατά κανόνα βρίσκεται στο ύψος του γοφού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Η σύνδεση της κρίσης στη Βενεζουέλα με τον πόλεμο στο Ιράν και το νέο μοντέλο παρέμβασης των ΗΠΑ
«Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα» τόνισε ο βολευτής του ΠΑΣΟΚ
Η δήλωση για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.