- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
iD: Τραγουδιστής με σπουδές ηθοποιού, καριέρα μοντέλου και στυλίστα. Γεννήθηκε στο Σύδνεϋ, κατάγεται από την Κέρκυρα, ζει στην Αθήνα. Πρώην τραγουδιστής των Matisse. Νικητής του διαγωνισμού του Jumping Fish για το opening act της Lady Gaga στην Αθήνα. Συνεργασίες με την τραγουδίστρια των Concrete Blonde, Johnette Napolitano αλλά και τον Ψαραντώνη. Το κομμάτι του «False Hope» είχε στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα του trafficking. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «In Trust».
Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;
Την Ακρόπολη γιατί είναι ότι πιο μαγικό σε αυτήν την πόλη. Κουβαλά την ενέργεια, δύναμη, σοφία του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και μας θυμίζει ποιοι είμαστε, την ιστορία μας, τις ρίζες μας… Μου αρέσει πολύ που ενώ είναι μια μεγαλούπολη αισθάνεσαι ότι υπάρχει ζεστασιά και οικειότητα με τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν το έχω ζήσει σε άλλη πόλη αυτό.
Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα στην πόλη;
Είμαι καλοκαιρινός τύπος... ένας “beach bum” όποτε μου αρέσει πολύ να κάνω βόλτες στην παραλία το καλοκαίρι. Τον χειμώνα προτιμώ να πηγαίνω βόλτες στην Πλάκα.
Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!
#openathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.