- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ από Left και 902
«O Κουτσούμπας χειρότερος και από τους δανειστές»
Διαδικτυάκη μάχη ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μέσα από τα σάιτ Left και 902. Το σάιτ του Left ανέβασε είδηση με τον τίτλο «O Κουτσούμπας χειρότερος και από τους δανειστές» και αναφέρεται στην δήλωση του γ.γ. του ΚΚΕ μετά την ψήφο του.
Στο δημοσίευμα απάντησε το σάιτ του 902 με δημοσίευμα που έχει τίτλο «Το “left.gr” μαζί με τους δανειστές!».
Λίγο μετά το left επανήλθε με καταγγελίες για τα μέλη του ΚΚΕ που «μοιράζουν το έντυπό τους ως έγκυρο ψηφοδέλτιο». Και αναφέρει Πλήθος καταγγελιών φτάνουν από νωρίς το πρωί στο left.gr που αφορούν τη δράση μελών του ΚΚΕ έξω από εκλογικά κέντρα.
Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν έξω από εκλογικά κέντρα ως έγκυρο ψηφοδέλτιο το έντυπο με την πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα.
Το έντυπο φυσικά και είναι άκυρο, δεδομένου ότι για το δημοψήφισμα χρησιμοποιείται, με βάση τον κανονισμό, ένα ψηφοδέλτιο με τη δυνατόττητα επιλογής ΟΧΙ ή ΝΑΙ και το λευκό.
Παράλληλα, ψηφοφόροι αναφέρουν ότι μέλη του ΚΚΕ τρομοκρατούν τον κόσμο έξω από τα εκλογικά κέντρα με σενάρια για κούρεμα καταθέσεων και έξοδο από το ευρώ σε πρίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Left.gr.
Το ΚΚΕ απάντησε ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ανυπόστατα ψέματα
Προβοκατόρικα ψέματα συνεχίζει να διαδίδει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «left.gr». Σύμφωνα με τελευταία ανάρτηση, η ιστοσελίδα δέχεται «καταγγελίες» ότι μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν ως έγκυρο ψηφοδέλτιο την πρόταση του ΚΚΕ και ότι διαδίδουν πως με το ΟΧΙ έρχεται η χρεωκοπία.
Πρόκειται για ανυπόστατα ψέματα. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα -όπως άλλωστε είχε δηλώσει το ΚΚΕ από την ίδια τη συζήτηση για το δημοψήφισμα στη Βουλή το περασμένο Σάββατο- και ενημερώνουν μαζικά τους εργαζόμενους, τον λαό για την θέση του Κόμματος στο δημοψήφισμα, σημειώνοντας πως είτε το «ναι» επικρατήσει είτε το «όχι», την επόμενη ημέρα τον περιμένουν νέα αντιλαϊκά μνημόνια τα οποία δεν πρέπει να ανεχτεί, ότι ο λαός ούτως ή άλλως θα χάσει και άλλα δικαιώματα, θα επιδεινωθεί η ζωή του. Ενημερώνουν ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο προτάσεις Γιούνκερ και Τσίπρα είναι αμελητέες και το αποδεικνύουν, μάλιστα, με πίνακα που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες ο «Ριζοσπάστης». Αυτά φαίνεται ότι ενοχλούν τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό καταφεύγουν για άλλη μια φορά στην προβοκάτσια...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
«Η κυβέρνηση δεν συζητάει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», διαβεβαίωσε η υπουργός
Τα δρομολόγια έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Στόχος οι 3.000 οδηγοί έως το τέλος του 2026
Στ. Παπασταύρου: «Μειώνουμε τον αόρατο φόρο της πολυνομίας»
Τη σημασία της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο ίδρυμα, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με σύστημα tracking τύπου courier, η νέα ψηφιακή υπηρεσία βάζει τέλος στη γραφειοκρατική ταλαιπωρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.