- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Σταύρου Γεωργίου
Αναμένεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη
Ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι έχει ομολογήσει το έγκλημα, ήταν υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ
Με σκυμμένο κεφάλι και γύψο στο χέρι του, που το έσπασε χτυπώντας τον 73χρονο ποινικολόγο Σταύρο Γεωργίου, ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του, βγήκε από το κτίριο της ΓΑΔΑ λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.
Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών τον οδηγούν στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη για το έγκλημα. Ακολούθως, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο εκτιμάται ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Υπενθυμίζεται ότι από το βιντεοληπτικό υλικό κατάφεραν οι Αρχές να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο Αιγύπτιο που ομολόγησε τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου. Η παρουσία του στο γραφείο του 73χρονου φέρεται να επιβεβαιώθηκε και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, μέσω αποτυπωμάτων που εντοπίστηκαν στον χώρο.
Ο συλληφθείς έχει ένταλμα εις βάρος του για ασέλγεια κατά ανήλικης, το οποίο εκκρεμεί από το 2024. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι υπήρξε λογομαχία με τον αδικοχαμένο ποινικολόγο, η οποία κατέληξε σε σωματική συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να πέσει νεκρός. «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες, οι δυο τους ήταν μαζί σε κοινή παρέα το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια ο ποινικολόγος προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Ωστόσο, έκαναν μια σύντομη στάση στο γραφείο του Σταύρου Γεωργίου, όπου διαπληκτίστηκαν.
Ο Αιγύπτιος είναι σεσημασμένος για παράνομη είσοδο στη χώρα και είχε υποβάλει αίτημα ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε.
Υπενθυμίζεται πως τον 73χρονο εντόπισαν νεκρό μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου, οι ανήλικες κόρες του που προσπαθούσαν για ώρες να επικοινωνήσουν μαζί του.
Μετέβησαν στο γραφείο του, και με τη βοήθεια του θυρωρού της πολυκατοικίας μπήκαν στο εσωτερικό και εντόπισαν τον ποινικολόγο νεκρό στο πάτωμα, χωρίς τα ρούχα του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή την ώρα καταθέτει και η σύζυγός του
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής
Έρευνες και στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Εξιτήριο έλαβαν το απόγευμα η 50χρονη και η 17χρονη
Στην κλινική αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων και του «ελληνικού FBI»
Η αντίδραση της Ασημίνας Παπαθεοδώρου έξω από την Ευελπίδων
Σε πολυετείς καθείρξεις καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι
Σε «τέταρτο πρόσωπο» αποδίδουν τις ευθύνες οι γονείς
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Θα υποβληθεί σε χειρουργείο - Η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών
Πώς έγινε συνέβη το ατύχημα
Στο κάδρο λογιστές και φοροτεχνικοί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το παιδί για την παροχή πρώτων βοηθειών
Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η αναφορά σε φερόμενο περιστατικό σε συνάντηση συγγενών θυμάτων
«Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και δεν βοήθησαν καν να εντοπιστεί η σορός»
Πόσο καιρό εκτιμάται ότι βρίσκονταν στο σημείο
Τι προβλέπεται για την κυκλοφορία τους στους δρόμους
Η αναφορά στον αυτόπτη μάρτυρα
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.