Κοινωνια

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Σταύρου Γεωργίου

Αναμένεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Ευελπίδων οδηγείται ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Σταύρου Γεωργίου
© ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι έχει ομολογήσει το έγκλημα, ήταν υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ

Με σκυμμένο κεφάλι και γύψο στο χέρι του, που το έσπασε χτυπώντας τον 73χρονο ποινικολόγο Σταύρο Γεωργίου, ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του, βγήκε από το κτίριο της ΓΑΔΑ λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.

Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών τον οδηγούν στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη για το έγκλημα. Ακολούθως, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο εκτιμάται ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι από το βιντεοληπτικό υλικό κατάφεραν οι Αρχές να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο Αιγύπτιο που ομολόγησε τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου. Η παρουσία του στο γραφείο του 73χρονου φέρεται να επιβεβαιώθηκε και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, μέσω αποτυπωμάτων που εντοπίστηκαν στον χώρο.

Ο συλληφθείς έχει ένταλμα εις βάρος του για ασέλγεια κατά ανήλικης, το οποίο εκκρεμεί από το 2024. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι υπήρξε λογομαχία με τον αδικοχαμένο ποινικολόγο, η οποία κατέληξε σε σωματική συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να πέσει νεκρός. «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες, οι δυο τους ήταν μαζί σε κοινή παρέα το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια ο ποινικολόγος προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο σπίτι του.  Ωστόσο, έκαναν μια σύντομη στάση στο γραφείο του Σταύρου Γεωργίου, όπου διαπληκτίστηκαν.

Ο Αιγύπτιος είναι σεσημασμένος για παράνομη είσοδο στη χώρα και είχε υποβάλει αίτημα ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται πως τον 73χρονο εντόπισαν νεκρό μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου, οι ανήλικες κόρες του που προσπαθούσαν για ώρες να επικοινωνήσουν μαζί του.

Μετέβησαν στο γραφείο του, και με τη βοήθεια του θυρωρού της πολυκατοικίας μπήκαν στο εσωτερικό και εντόπισαν τον ποινικολόγο νεκρό στο πάτωμα, χωρίς τα ρούχα του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη, 19.710 μόρια χωρίς φροντιστήριο: «Πήγαινα σχολείο μέχρι την τελευταία μέρα»
Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη, 19.710 μόρια χωρίς φροντιστήριο: «Πήγαινα σχολείο μέχρι την τελευταία μέρα»

Η πρώτη στην Ιατρική Αθηνών μιλάει στην ATHENS VOICE για το σχολείο ως βασικό της στήριγμα, το πιάνο ως ανάσα και για μια γενιά που αρνείται να χωρέσει σε ταμπέλες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY