Κοινωνια

Πύργος: Από βέβαιο πνιγμό σώθηκαν δύο παιδιά - Διασώστης εκτός υπηρεσίας και ναυαγοσώστης απέτρεψαν τα χειρότερα

Ο 13χρονος πήγε να βοηθήσει την αδελφή του και παρασύρθηκε κι εκείνος από τα κύματα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύργος: Από βέβαιο πνιγμό σώθηκαν δύο παιδιά - Διασώστης εκτός υπηρεσίας και ναυαγοσώστης απέτρεψαν τα χειρότερα
© patrisnews

Παραλίγο τραγωδία στον Πύργο: Πώς σώθηκαν από πνιγμό δύο αδέρφια στη Σπιάντζα

Δύο ανήλικα αδέρφια κινδύνευσαν να πνιγούν στην παραλία της Σπιάντζας, στον Πύργο Ηλείας, όταν παρασύρθηκαν από τα ρεύματα της θάλασσας.

Όπως αναφέρει το patrisnews, το κορίτσι, ηλικίας περίπου 12-13 ετών, βρέθηκε σε κίνδυνο και ο αδερφός της έσπευσε να τη βοηθήσει, όμως τα δύο παιδιά δυσκολεύτηκαν να επιστρέψουν στην ακτή.

Ο ναυαγοσώστης Γιώργος Νικολόπουλος, αλλά και ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Χρήστος Κούλης, που ήταν εκτός υπηρεσίας και απλά είχε πάει για μπάνιο στον Πύργο, έτρεξαν να βοηθήσουν τα παιδιά και τα έβγαλαν με ασφάλεια στην ακτή.

Μιλώντας στο patrisnews, οι δύο άνδρες περιέγραψαν τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, τονίζοντας πως εκείνη τη στιγμή το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να σωθούν τα παιδιά.

Διάσωση ανήλικων αδερφιών στην Σπιάντζα

Όπως ανέφεραν, έκαναν αυτό που έπρεπε και χαίρονται που η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου για προληπτικό έλεγχο και την απαραίτητη φροντίδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY