Κοινωνια

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Σταυρούλας στα Χανιά: Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος - Το καθοριστικό στοιχείο και οι κηλίδες αίματος
Δολοφονία Σταυρούλας στα Χανιά

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Την προφυλάκιση του 43χρονου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, αποφάσισαν το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουνίου εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας.

Η απολογία του κατηγορούμενου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:30, ενώ νωρίτερα, στις 11:00 το πρωί, είχε οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση που έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 43χρονος εξέφρασε τη συγγνώμη του προς την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν είχε πρόθεση να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο κατηγορούμενος, υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας και ενοικιαστής της 45χρονης, βρέθηκε στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας, η οποία οδήγησε τελικά στην ομολογία του για το έγκλημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλατεία Βικτωρίας και Άγιος Παντελεήμονας: Φόβος και εγκληματικότητα
Οδοιπορικό στη Βικτώρια και τον Άγιο Παντελεήμονα: «Εδώ είμαστε πολίτες τέταρτης κατηγορίας»

Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY