- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία στα Μάλγαρα: Δεμένος με σύρμα και αλυσίδα βρέθηκε ο 54χρονος στον ποταμό Λουδία
H σορός εντοπίστηκε από ψαράδες της περιοχής
Δολοφονία στα Μάλγαρα: Δεμένος με σύρμα και αλυσίδα βρέθηκε ο 54χρονος στον ποταμό Λουδία
Μετά από αρκετές ημέρες ερευνών, οι Αρχές εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής τη σορό του 54χρονου άνδρα που είχε δολοφονηθεί και στη συνέχεια είχε ριχθεί στον ποταμό Λουδία, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Από την περασμένη Κυριακή η αστυνομία πραγματοποιούσε εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, με την ανεύρεση να γίνεται τελικά περίπου μία εβδομάδα μετά το έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός δεν ήταν άμεσα αναγνωρίσιμη, καθώς το πρόσωπο του θύματος είχε υποστεί εκτεταμένες αλλοιώσεις. Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον 54χρονο, καθώς το σώμα ήταν δεμένο με σύρμα και αλυσίδα, στοιχείο που ταυτίζεται με την υπόθεση.
Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, η σορός εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των προηγούμενων ημερών και το οποίο, κατά τα φαινόμενα, είχε υποδειχθεί από τους φερόμενους δράστες. Οι άνδρες ηλικίας 43 και 44 χρόνων ομολόγησαν πως έδεσαν το θύμα με τούβλα για να μείνει στον πυθμένα του Λουδία.
Για τη δολοφονία στα Μάλγαρα κρίθηκε προφυλακιστέος ο φυσικός δράστης ενώ ο συνεργός του ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αρχές εξακολουθούν να συλλέγουν υλικό από κάμερες
Τι υποστηρίζει σε δηλώσεις του
Είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της
Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης στην ταχύτητα απονομής της Δικαιοσύνης - Τι δείχνει η έρευνα του ΚΕΦΙΜ
Περίοικοι ενημέρωσαν τις αρχές λόγω της έντονης δυσοσμίας
Εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
«Βιώνουμε το απόλυτο σοκ» - Το αντίο από την ΚΡΗΤΗ ΤV στη 46χρονη
Για τη διαδρομή από το ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το λιμάνι του Πειραιά
Σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης η σορός
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Πώς τα ενοίκια, η κοινωνική απομόνωση και ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλάζουν τη σχέση μας με την κατοικία
Το υπόγειο τούνελ και οι άδειες θυρίδες
Το κορίτσι ζει με την οικογένειά του σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας
Μέσα σε μισή ώρα το ζώο κατέρρευσε και πέθανε
Αποκαθίσταται η κυκλοφορία
Τι υποστήριξε στην ομολογία του
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Παρά το γεγονός ότι η περιοχή βρισκόταν στην κατηγορία 4 για τον κίνδυνο πυρκαγιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.