- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Ασπρόπυργος: Χειρουργήθηκε ο 12χρονος που παρασύρθηκε με πατίνι
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 12χρονος που είχε σήμερα το πρωί σφοδρό ατύχημα με το ηλεκτρικό πατίνι του στον Ασπρόπυργο της Αττικής.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε διασωλήνωση. Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση επείγουσας διακομιδής με μονάδα του ΕΚΑΒ, υπό τη συνοδεία γιατρών του νοσοκομείου και με τη βοήθεια της αστυνομίας στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κινητοποιήθηκε άμεσα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα θώρακα και κάταγμα στο αριστερό κάτω πόδι.
Μετά τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των βαριών κρανιοεγκεφαλικών τραυμάτων. Το πολύωρο και εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ πραγματοποιήθηκε και κρανιεκτομή.
Αυτή τη στιγμή, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα πρώτα 24ωρα ως ιδιαίτερα κρίσιμα. Ωστόσο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα
Συνεχείς οι ειδοποιήσεις την ώρα που το κτίριο γινόταν σωρός απο μπάζα
Ο νεαρός συνελήφθη από τις Αρχές
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας
«Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο» λέει ο Γεωργιάδης
Διαπιστώθηκε πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή τους στο Ρίο
Ο 13χρονος πήγε να βοηθήσει την αδελφή του και παρασύρθηκε κι εκείνος από τα κύματα
«Είναι προβληματικό να ενισχύονται οικονομικά μόνο παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης»
Συνελήφθη μετά από καταγγελία
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του ανήλικου
Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας
Όσα συνέβησαν πριν την απογείωση
Πρόστιμα ύψους 619.569 ευρώ και 155 συλλήψεις από την αρχή του έτους
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος
Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα της Αφροδίτης Νέστορα
Πληροφορίες για πατημασιές και πανί με ίχνη αίματος
Οι πρώτες πληροφορίες
Στις έρευνες ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί και drone
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.