Κοινωνια

Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος - Έφερε πάνω του γεμάτο 38άρι περίστροφο

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο κοντά στα ΚΤΕΛ Πατρών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6951781__1_

Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 άτομα στον ΕΦΚΑ και στο Εφετείο στη Λουκάρεως

Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 89χρονος δράστης της διπλής επίθεσης σε ΕΦΚΑ και Εφετείο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαϊας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο, κοντά στον σταθμό των ΚΤΕΛ, και στην κατοχή του βρέθηκε ένα 38άρι όπλο, γεμάτο με σφαίρες.

Ο 89χρονος φέρεται να προσπαθούσε να φύγει ακτοπλοϊκώς για την Ιταλία.

Το χρονικό της επίθεσης

Η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Αθήνα, στην Καλαμάτα τόπο καταγωγής του, σε ΚΤΕΛ και σιδηροδρομικούς σταθμούς και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε ξενοδοχείο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο 89χρονος πήγε το πρωί στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού όπου άνοιξε αρχικά πυρ τραυματίζοντας έναν υπάλληλο στο πόδι.

Ακολούθως έφυγε από εκεί, και ενώ η ΕΛΑΣ τον αναζητούσε στη γύρω περιοχή, εκείνος πήρε ταξί και πήγε στο Πρωτοδικείο στην Λουκάρεως όπου άνοιξε επίσης πυρ τραυματίζοντας τέσσερις γυναίκες στα πόδια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY