- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
Πώς έγινε το ατύχημα - Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της
Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
Μαθήτρια 13 ετών στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, το πρωί της Δευτέρας.
Η κατάσταση της υγείας της 13χρονης εκτιμήθηκε από παιδιάτρους, νευροχειρουργούς και εντατικολόγους και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα. Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία βρέθηκε και η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της 13χρονης.
«Αυτή την ώρα προέχει η ζωή και η υγεία του παιδιού. Η διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος σε επίπεδο σχολείου έχει ήδη ξεκινήσει, θα είναι πλήρης και σε κάθε κατεύθυνση» ανέφερε η κ. Ζαχαράκη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μαθήτρια φέρεται να καθόταν στο πάνω μέρος των κάγκελων του μπαλκονιού, πραγματοποίησε μια παλινδρομική κίνηση εμπρός – πίσω και έπεσε στο κενό.
Επικράτησαν σκηνές πανικού, με τους συμμαθητές της να μένουν εμβρόντητοι βλέποντας την κοπέλα να κείτεται στο έδαφος. Μέσα σε 4 λεπτά έφτασε στο σημείο μονάδα του ΕΚΑΒ, το παιδί διακομίσθηκε στο «Αττικόν», χωρίς τις αισθήσεις του, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου και νοσηλεύεται.
«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο ατύχημα. Το κορίτσι μιλούσε με κάποια παιδιά εκείνη την στιγμή ενώ νωρίτερα είχαμε πει σε έναν άλλον μαθητή να μην κάθεται εκεί και έφυγε. Δεν πρόλαβε κάποιος να της πει να φύγει και σε κλάσματα δευτερολέπτων γλίστρησε προς τα πίσω. Ακούστηκαν φωνές από τους μαθητές και βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε, κάποια παιδιά έτρεξαν στο γραφείο και μας είπαν ότι η μαθήτρια έπεσε από τα κάγκελα. Δεν μιλούσε, προσπαθούσαμε να της μιλήσουμε αλλά δεν ανταποκρινόταν. Στο συγκεκριμένο σημείο κάθε μέρα κάθονται αρκετά παιδιά. Σε όλους γίνονταν συστάσεις να μην κάθονται στα κάγκελα», περιγράφει καθηγήτρια του σχολείου, όπως αναφέρει το Mega.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρίψεις νερού από την Πυροσβεστική για την ψύξη του σημείου διαρροής
Στη αρχή προκλήθηκε ένταση στην οδό Εγνατία, στο ύψος του Αριστοτέλους και αργότερα στην οδό Ολύμπου
Ομάδα κουκουλοφόρων έστησε οδοφράγματα με κάδους
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές
Πώς στήθηκε το δίκτυο εταιρειών που προκάλεσε ζημιά 100 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους ο ίδιος και ο συνεργάτης του
Απρόοπτο για μια επιβάτιδα
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Στο ίδιο κελί βρίσκονται ακόμη 5 άτομα
Απολογήθηκαν ο ιδιοκτήτης και ο στενός συνεργάτης του - Τι αναφέρουν
Ζητούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας, δεδουλευμένων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων
Το ευρύ δίκτυο με τις 433 εταιρείες, οι 28 παραλίες στη Ρόδο και η απάτη των 120 εκατ. ευρώ
Η εξαφάνισή του, οι δικαστικές αποφάσεις και η αποφυλάκιση μετά την καταδίκη σε ισόβια
Μετά την ολοκλήρωση της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο άκουσμα της απόφασης η γυναίκα φώναξε «ντροπή»
Ο Βίκτορι Μουμόχου πάει στην τρίτη λυκείου και θέλει να σπουδάσει Βιολογία
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Στόχος είναι να αποσαφηνιστεί η διαδρομή των χρημάτων και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν οικονομικές κινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.