- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
Πώς έγινε το ατύχημα - Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της
Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
Μαθήτρια 13 ετών στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, το πρωί της Δευτέρας.
Η κατάσταση της υγείας της 13χρονης εκτιμήθηκε από παιδιάτρους, νευροχειρουργούς και εντατικολόγους και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα. Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία βρέθηκε και η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της 13χρονης.
«Αυτή την ώρα προέχει η ζωή και η υγεία του παιδιού. Η διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος σε επίπεδο σχολείου έχει ήδη ξεκινήσει, θα είναι πλήρης και σε κάθε κατεύθυνση» ανέφερε η κ. Ζαχαράκη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μαθήτρια φέρεται να καθόταν στο πάνω μέρος των κάγκελων του μπαλκονιού, πραγματοποίησε μια παλινδρομική κίνηση εμπρός – πίσω και έπεσε στο κενό.
Επικράτησαν σκηνές πανικού, με τους συμμαθητές της να μένουν εμβρόντητοι βλέποντας την κοπέλα να κείτεται στο έδαφος. Μέσα σε 4 λεπτά έφτασε στο σημείο μονάδα του ΕΚΑΒ, το παιδί διακομίσθηκε στο «Αττικόν», χωρίς τις αισθήσεις του, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου και νοσηλεύεται.
«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο ατύχημα. Το κορίτσι μιλούσε με κάποια παιδιά εκείνη την στιγμή ενώ νωρίτερα είχαμε πει σε έναν άλλον μαθητή να μην κάθεται εκεί και έφυγε. Δεν πρόλαβε κάποιος να της πει να φύγει και σε κλάσματα δευτερολέπτων γλίστρησε προς τα πίσω. Ακούστηκαν φωνές από τους μαθητές και βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε, κάποια παιδιά έτρεξαν στο γραφείο και μας είπαν ότι η μαθήτρια έπεσε από τα κάγκελα. Δεν μιλούσε, προσπαθούσαμε να της μιλήσουμε αλλά δεν ανταποκρινόταν. Στο συγκεκριμένο σημείο κάθε μέρα κάθονται αρκετά παιδιά. Σε όλους γίνονταν συστάσεις να μην κάθονται στα κάγκελα», περιγράφει καθηγήτρια του σχολείου, όπως αναφέρει το Mega.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί κάνουν αλκοτέστ σε οδηγούς
O Σταμάτης Ζαχαρός αποτυπώνει την επικαιρότητα σε αριθμούς
«Οι δράστες αφαιρούν οτιδήποτε μεταλλικό φέρει το μνήμα»
Κατασχέθηκαν σφαίρες και καπνικά προϊόντα
Αναφορές και σε πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Τι αναφέρει στην πρότασή της η εισαγγελέας
Πώς δρούσαν - Οι εμπρησμοί και τα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
2 και 4 ετών τα παιδιά
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εγκλήματα του 2024
«Να προστατεύσουμε την ψυχική υγεία των παιδιών»
Τουλάχιστον 40 μικροκαλλιεργητές έπεσαν θύματα της μαφίας
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία τους
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 44χρονου οδηγού για τον θάνατος της μητέρας και της κόρης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.